Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fin 04 a Triša 02

20. 1. 2016

fin270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 7/2015

Fin je bílorezavý kocourek, který se hladový přitoulal na dvůr k domku ve Veselí nad Moravou. Protože majitelé už krmí několik koček, nemohli si Fina nechat a tak jsme ho vzali k nám - je to mazel umazlený! 20.1.2016 našel Fin spolu s Trišou domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

Další fotky Fina zde.

 

Kočka, kastrovaná, nar. 7/2015

Triša je černobílá kočička, kterou asi někdo odložil do objektu bývalého JZD v Mutěnicích. Pohybovala se v areálu, dožadovala pozornosti a nenašel se nikdo, kdo by se o ni postaral, až si jí všimla paní a po domluvě s námi ji přivezla k nám. trisa350.jpgTriša byla vyhublá a nemocná, ale vrhala se na jídlo a vrčela jako divá :-) Brzy se zotavila a nyní čeká na svůj nový domov. Je to velká mazlivka. 20.1.2016 našla Triša spolu s Finem domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

Další fotky Triši zde.

 

Finovi i Triše se v novém domově moc líbilo ...

fin220.jpgtrisa220.jpg

 

 


 

 

 

 

 

 


Zprávy z nového domova:

21.1.2016
Dobrý den,
Trišence stačila noc a už řadí jako Fin a obíhá všechny hosty :-)
Teta (ta co má od Vás Týnu, Fištu a Huberta) se musela přijít hned podívat. S Finem fotečku nemáme, je rychlý jako tryska, ale Trišu jsem stihla.
Jsou jak šílení :)) vždycky privitaji všechny kdo přijdou a obíhají pořad dokola všechny stoly :-)
Taky jsme se bály jak bude Triša nakonec reagovat, ale je stejně úžasná jako Fin. Ráno nás hned vítala u dveří!
Nikde žádná nadílka nebyla, takže v pořádku. Dozadu se prochází pořád, nechaly jsme zatím otevřeno, než se naučí dvířky.
Soňa

24.1.2016
Zdravime z kavárny
prcci se začlenili úžasné a bez problému :-) Zrovna jsem je chtěla vyfotit, ale mám jen Trišu, protože Fineček spinká.
Soňa

31.1.2016
Dobré ráno,
už můžeme s hrdostí prohlásit, že malincí byli konečně plně přijati do smečky. Emotikona smile Dnes jsem přišla do kavárny a naskytl se mi tento pohled Emotikona smile- viz foto v albu.
Nemluvě o tom, jak jsou prcci úžasní, když kdokoliv přijde! Hned musí jít vše zkontrolovat, obejít všechny stoly, kohokoliv nového musí pořádně přivítat.. A jak si umí hrát s dětmi! Lítají za peříčky jak opice a skáčou neuvěřitelně vysoko. Emotikona smile Fineček je teda tak trošku šikanátor, snaží se nám zakousnout ostatní kočičky, ale Triša je klidná výstavní kočička co si moc ráda se všemi povídá ze škrabadla Emotikona smile
Doufáme, že se Vám daří stejně dobře jako nám všem tady dohromady!
Zdraví celé osazenstvo kavárny!

4.4.2016
Vždycky, když někdo navštíví tuto kavárnu, pošle nám fotky i naší Triši a Fina, mají se skvěle!

trisa400.jpg
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
21.4.2016
Další návštěvníce kavárny nás informovaly, že Triša s Finem si skvěle plní své povinnosti a obsluhují zákazníky:

"Dobré ráno,
včera jsme byly s kamarádkou Kamilou v Envicafé, posíláme pozdravy od Triši (i od Fina, ale ten nesvádí takové boje o šlehačku jako Třišenka).
Zdraví Renata"
 
9.5.2016
fin300.jpgAhojky do Hodonína,
... proto, že máme doma málo kočičáků:-), byla jsem se podívat do kavárny na Fina a Trišu a tam se řádilo ve velkém. Panička jim tam donesla umělý stromek a ten tedy brali všichni útokem! šplhali a vyvraceli ho, vrčeli, kdo bude první nahoře a byli úplně úžasní. dnes je úklidový den, tak se otvírá později a kočendy byly nadržené na jakéhokoliv člověka (takže i já mohla všechny konečně pomazlit), lítali a honili se až jídelní lístky lítaly. Fin i Triša strašně vyrostli a jsou pořád ukecaní a komunikativní jako první den.  vypadají výborně. Když Fin usínal, vypadal jako plyšáček:-) Triša pak pozorovala dění na ulici, tak na fotkách není.
Jolana
Další fotky z nového domova zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Envicafé

(Mirka, 25. 4. 2016 20:04)

V kočičí kavárně Envicafé jsem byla,je to tam super!Člověk v kočičí společnosti zapomene na všelijaké problémy a skvěle si vyčistí hlavu!
Přijdu zase a ať se Vám daří!
Mirka

úúžasnýýýýýýý!!

(Mirka L., 22. 1. 2016 18:56)

Děvčata,přeju Vám, ať se Vám vyplní Váš nádherný sen,přeju Vám i Vašim "kavárenským " kočičkám jen to nejlepší.Chodím do kočičí kavárny v Olomouci a už se těším,až navštívím i Vás!! Moc Vám držím palce,je to super zpráva!!!Kafíčko ve společnosti kočiček chutná dvojnásob, mám to vyzkoušené!!!

SUPÉÉÉÉÉÉR!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 21. 1. 2016 17:23)

Nikdy jsem v takové kavárně nebyla,ale děsně jim fandím a určitě ji vyhledám!Je jasný,že tam kočičí nepřátelé a ti, co kočky "nemusí"na kafčo nepůjdou,tudíž číčám zde bude skvěle,moc jim to přeji.