Jdi na obsah Jdi na menu
 


Florián 02, Viktorka 05 a Tulák

2. 6. 2018

florian380.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Florián se hladový a špinavý potuloval v Mikulčicích. Nakonec našel místo, kde krmíme venkovní kočky a tam zůstal a spinkal pod keřem. Byl moc unavený a zadní levou nohu měl skrčenou a vůbec na ni nedošlápl. Ze začátku se nenechal chytit, protože se moc bál, ale nakonec se to podařilo. Jak zjistil, že mu nikdo neublíží a má pořád plnou misku, tak klidně odpočívá v kleci, ale je vidět, že ho noha bolí. Včera paní doktorka udělala rengen a zjistila, že má nohu pokousanou a má tam abces. Dostal antibiotika a odpočívá. 9.7.2017 - Floriánek byl dlouho v přednabídce, nožička se špatně hojila, ale dnes už je v pořádku. Rád se povaluje na gauči, je vhodný i do bytu.  6.1.2018 - Floriánek byl umístěn do Mikulčic, do domku, ke dvěma pejskům a dvěma kočičkám. 

Další fotky zde.

Florián byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla  MUDr. Daniela Vitoušková s Davídkem a kočičky Jonáška, Bertík, Dan a Aminka. Děkujeme!

mik8.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2014
Umístění:
depozitum Mikulčice

5.5.2018 - Do depozita v Mikulčicích jsem přijali tohoto kocoura. Je v hrozném stavu. Zablešený, zasvrabený, po celém těle má staré rány z bitek s kocoury, ušní boltce dorvané, poškrábaný, má zvětšené uzliny. Často slýcháváme, že kocour se kastrovat nemusí, "vždyť on nám koťata nedonese"! Když opomeneme, že nekastrovaný kocour je otcem nechtěných koťat, vystavujete tak svého kocoura velkému nebezpečí, které mu hrozí jak při toulání tak při šarvátkách s ostatními kocury. Tulák byl umístěn do karantény a zotavuje se. 2.6.2018 - Tulák byl umístěn do Mikulčic, ke Floriánovi. Je tady velký pozemek na kterém si bude užívat volnost na kterou byl zvyklý. 3.3.2023 - Tulák odešel do kočičího nebe pro selhání jater.

Další fotky  zde.

Tulák byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Dagmar Stolínová, kočičky Mici a Jazz a fenky Majda a Rejla. Děkujeme!

vik1.jpgKočka, nar. 7/2017
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

20.3.2018 - Dnes jsme přijali další z koček z Moravské N. Vsi, odkud se na nás obrátila s žádostí o pomoc paní, která bydlí ve starém domku a vloni se ujala dvou koček po zemřelé. Bohužel, jaksi opomněla, že kočky mají koťata a vloni jí obě porodily, takže dnes má 10 koček a potřebuje pomoc. Více zde. Tříbarevná kočička dostala jméno Viktorka a je zatím v karanténě. 2.6.2018 - Viktorka byla umístěna spolu s Tulákem do Mikulčic, do domu s velkou zahradou, za dalšími kočkami a pejsky.

Další fotky zde.

Viktorka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byli Bára, Jakub a kocourci Moris a Jaroušek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.4.2018
Floriánek v novém domově pečuje o Dorotku ...

Další zprávy po příjezdu Tuláka a Viktorky:

tulak6.jpg2.7.2018
Tulák a Viktorka se zabydleli velice dobře, Tulák se odstěhoval na zahradu, kde tráví většinu času, má tam svoje místo a dokonce i nový přístřešek na granule.

florian2.jpg29.10.2020
Florián je bezvadný fitness trenér, podívejte se na fotky a video.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář