Jdi na obsah Jdi na menu
 


Froome

17. 8. 2018

froome.jpgKocourek, nar. 3/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.7.2018 - Kocourek naříkal na sídlišti JV v Hodoníně, museli jsme ho vyprostit z motoru auta. 9.8.2018 - Froome je zdravý, očkovaný a může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. 17.8.2018 - Froome odjel do nového domova, do Brna, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Froome byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Jiřina Grandičová, kocourek Matýsek a kočička Čiperka. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

20.8.2018
froom-v-n.d..jpg17.9.2018
Krásný den,
před měsícem jsme si z vašeho depozita v Hodoníně vzali malého kocourka Frooma a bylo to to nejlepší rozhodnutí!  Na začátku to bylo dost dramatické, byl k smrti vyděšený a dva dny pouze pod gaučem, nežral a skoro nepil (dokonce jsme mu museli udělat tunel z deky a židlí k záchodku, aby tam došel. Potom si ho ale vzal pod křídla náš druhý kocour Bounty a od té doby je to jen lepší. Začali spolu ze
začátku podnikat noční výpravy po bytě. Potom se začal pohybovat i ve dne, ale nesměl být nikdo blízko, na tulení jsme ho museli chytat.
No nyní je situace taková, že už je to stejný uličník, jako starší brácha Bounty a máme doma opravdu veselo  Máme z něj obrovskou radost, už vůbec nemá ten vystrašený výraz, jako na začátku. Spí v klidu i mezi lidmi na gauči, sám si vedle nás vyskočí pro pohlazení, vydrží se s hlasitým vrněním tulit klidně hodinu. Kolikrát si k nám vleze i do postele, papá krásně  Minulý týden byl na kastraci, byli jsme na skvělé klinice u nás v Brně, v podstatě úplně beze stresu to zvládl. Posílám fotky i videa, ať vidíte, jak se u nás Froomík má, ta v přepravce je chvíli po kastraci, kdy se s bráchou krásně tulili v přepravce. Děkujeme za něj.
Markéta

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář