Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gina

13. 10. 2011

gina10.jpgTříbarevná Gina se našla ve Strážnici na sídlišti, měla zraněnou čelist, která jí posléze srostla a nemá s ní žádné problémy, jen nemůže úplně otevřít tlamičku. Je vhodná jako jedináček, protože druhé kočky napadá. Miluje lidi, svého majitele si hlídá a chodí za ním jak pejsek.  13.10.2011 - Gina byla umístěna do bytu do Brna.

Děkujeme Karolíně Šíchové & jejím 2 kočkám, 2 koním a 2 psům, kteří Ginu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

13.10.2011
Dobrý den,
Gina je v pořádku, cesta z Hodonína do Brna proběhla dobře. V novém domově se postupně zabydluje, je moc šikovná, je pořád tam kde někdo je, nechce být sama, mám moc ráda hlazení i když se nechce chovat. Začala papat bez problémů, už si našla své misky, také svůj záchodek už používá v pohodě. Je stále trochu nachlazená, podle dýchání se mi zdá, že by se to mohlo zlepšovat. Dneska večer zkusíme dát půl tabletky. Myslím, že se jí u nás bude líbit. Posílám dvě fotky z prvního dne v Brně.
Velkou pomocnicí je mi také dcera Verunka, která je zkušená chovatelka a kočky má strašně ráda.
Všechny Vás v Hodoníně moc pozdravujeme včetně všech kočiček a kocourků.

15.10.2011
Gina je v pořádku, v Brně se dobře zabydluje, vzhledem k tomu, že je pořád nachlazená vypadá až překvapivě spokojeně. Nejraději má hlazení nebo spinkání, nejlépe když u ní někdo sedí. Všechno probíhá super, je strašně hodná, nejsou s ní žádné problémy, jsem moc rád, že ji máme. Jediné co nás trápí je její nachlazení. Když už to vypadá, že se to snad zlepšuje, začne zase frkat a kýchat. Dáváme zatím večer půlku tabletky léků, které jsme dostali u Vás, což se nám docela daří přímícháním do jídla. Uvažuji, že budeme dávat půl tabletky i ráno.
Přejeme všem pěkný slunečný i když už docela chladný víkend.

21.10.2011
Dobrý večer Lucko,
Gina už je snad definitivně v pořádku, ještě stále dobíráme tabletky antibiotik, ale jinak se to zdá být dobré. Jak se Gina stále více rozkoukává v novém domově, je poněkud živější a divočejší, ale stále je jinak moc milá, přítulná, ráda se mazlí a chce se hladit. Mám ji moc rád a jsem rád, že jsme si ji vzali.
Mějte se pěkně a přeji hezký víkend.

30.4.2012
Gina je v pořádku, zdravá, žádné problémy s nachlazením už se dlouhodobě neprojevují, tím, že je v Brně už opravdu jako doma tak vyvádí samozřejmě občas i vylomeniny, teď například docela slušně poškrábala zeď nebo malbu. Taky už jsem ji vzal jednou na chalupu, zvykla si tam překvapivě rychla během půl dne už se pohybovala jako by to prostředí dobře znala, žádné problémy s jídlem ani se záchodkem ani se spaním. Ven jsem si ji párkrát bral jen v náručí, ležela mi v klíně a vyhřívala se na sluníčku.
Pustit ji volně bych neměl odvahu a s popruhy na chození jsem ji nechtěl otravovat, možná příště.

24.12.2012
Gina je v pořádku, už je to více než rok co je v Brně, tak už je úplně normální součástí naší domácnosti, mamka už je na ni taky zvyklá a je to strašný mazel.

Videa, kde je Gina:


Video z depozita Nadi Tomalové - 22.4.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 21.4.2011


Depozitum Nadi Tomalové - 24.3.2011

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář