Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gretka

10. 3. 2014

gretka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2012

Gretka, tato malá kočička se k nám dostala od lidí, kteří o ni neměli zájem, přesto, že se narodila jejich kočce. Dávali jí jen zbytky jídla, do domu ji nepustili. Je to moc milounká mazlivka, druhé kočky moc nemusí.
10.3.2014 - Gretka byla umístěna do Brna, do bytu k pejskovi.

Děkujeme Janě Srbové, která Gretku během jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Gretky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.


Zprávy z nového domova:


12.3.2014
Dobrý den, kočička se má hezky, je moc mazlivá, nejraději by se nechala stále hladit. Mám noťas na přeinstalování, až mi jej vrátí, pošlu i fotky. O psovi ví, ale zatím na něj prská, ještě to určitě potrvá, než se skamarádí... Když jsme v posteli, hladíme je společně, kočka vrní a zavírá očka i když je poblíž pes, myslím, že to určitě půjde :-)

18.3.2014
Dobry den, moc vas se synkem zdravime. Gretka se nam uz plne adaptovala, nemějte strach, je moc spokojena, na kamose psa si uz take zvykla, sama ráda smejdi po velkém prostorném bytě, hrozně se s námi ráda mazlii.. drapkama se zarývala silně do naší kůže, zkusily jsme mléko, to úplně miluje a už se poté ani nezaryva do kůže :-) Mličko pije hlavně kočičí a zbožňuje ho :-) jakmile zavolame cici.. hned nam odpovi
mňaukotem a přiběhne, je užasná :-) :-) Synek ji má moc rád, už jen proto, jak je nesmírně mazlivá.. Hrozně moc vam děkujeme. CICINA jak říka synek, bude mít s námi opravdu krásný život, milujeme ji, hrozně moc, doufáme že i ona bude s námi nadmíru spokojená ;-)) zasilame par fotek CICINY a jejich kamarádů :-))

9.7.2015
Dobrý den,
chci vám moc poděkovat za Grétku - nejlepší kočku na světě, je to opravdu mazílek miloučkej. Posíláme vám pozdrav z Brna, máme se moc fajn. Grétka - pro nás Rajda se má krásně. Je tak skvělá, je malinká, i když toho spoustu zbaští, pořád je rozkošně malinká... Kočičího kamaráda sice nemá, ale se psem je velká kámoška, pak má ještě dvě morčátka jako kamarády a rybičky, které moc ráda pozoruje. Její kámoš - syn Ríša má už 5 let a čekáme nový přírustek, děťátko, takže má Rajda opravdu velkou rodinu a má se moc fajn. Mě miluje nejvíc, Rajda moje, pojala mě asi za maminku, od začátku, jen co dojdu domů, hned mě zdraví pozdravem "mňaú, kde jsi paničko byla" a pak je pořád u mě. Teď jak čekám miminko, ráda spokojeně vrní na mém bříšku..
Moc vás pozdravujeme!

91907334_532004931027110_2867853734891749376_n.jpg1.4.2020
Dobrý den moc vas zdravíme z Brna.
Posíláme pozdrav od Grétky, naší Rajdy už tedy ... Kočička je naše zlaticko, moc si to s námi užívá, je nádherná, už ji máme 6 let od vás. :-)
Děkujeme, Markéta

13.3.2022
Gretka je 8 let spokojená v novém domově! Milé video zde.

Fotky Gretky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gretka

(Valerie, 18. 3. 2014 21:32)

Gretuška byla moje favoritka. Novy domov jsem ji mooc přála. Je to moc krásná a zlatá kočička takže přeji ať se má v novém domově spokojeně:)