Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halinka a koťata Emička, Šínka a Kašpar

3. 8. 2017

halinka350.jpgKočka, nar. 6/2017
Umístění:
dočasná péče Maustrenk, Rakousko

22.4.2017
Dnešní odpoledne jsme měli výjezd. Zavolal nám náš mladý pomocník Jenda, který krmí plaché kočky, že v Bažantnici se ve vnitrobloku mezi domy zdržuje několik dnů kočka, která evidentně nemá domov.
Když jsme na místo přijeli, přivítala nás mazlivá kočička a při jejím hlazení jsme zjistili, že má mokré cecíky a tudíž někde koťata!

Kočka po chvíli vlezla do přístěnku pod schody a tak jsme se pokoušeli dostat za ní. Bohužel branka byla zamčená a obyvatelé domu neochotní ke spolupráci, tak jsme si museli "pomoci" sami. Mezi harampádím a deskami tady ležela čtyři koťata, jedno bylo už mrtvé. Všichni jsou u nás, kočičí máma dostala od své adoptivní rodiny jméno Halinka a vzorně se stará o koťátka. Jsou to dvě kočičky - tříbarevná Šínka, šedobílá Emička a rezavobílý kocourek Kašpar. 1.5.2017 - využily jsme nabídku dočasné péče pro Halinku a její koťátka a převezli jsme je dnes do Rakouska, do emicka300.jpgMaustrenku, kde budou mt více klidu a koťata nebudou ohrožena infekcemi. 3.8.2017 - Halinka i s koťaty dnes přijeli na kontrolu a druhé očkování a padlo konečné rozhodnutí - všichni zůstanou v Rakousku a z dočasné péče je domov trvalý!

Halinka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!
Od 1.5.2017 byla Halinka s koťaty adoptována v dočasné péči, v Maustrenku. Děkujeme!

kaspar300.jpgsinka-270.jpg

 

 

 

 







mensi.jpg23.7.2020
Po třech letech jsme dostali fotky! Je jasné, že Halině a jejím koťatům - šedobílé Emičce a rezavobílému Kašparovi se daří skvěle. Trojbarevná Šínka bydlí vedle u sousedů a má se v Maustrenku také moc dobře ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Halinka

(Ivana, 23. 4. 2017 0:57)

Chuděra kočička, to je moc smutné.