Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holly

12. 1. 2019

holly-300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2015
Umístění:
depozitum Hrušky

Holly je mladý kocourek, která zatím nepoznal mnoho dobrého. Jako kotě žil u staré 90leté paní, která mu nepřipravila kočičí záchod, ale když se kotě doma pokadilo, přetáhla ho palicí. Po čase si myslela, že se kocourek ztratill, ale ona ho omylem zavřela do chlívku a on tam byl týden o hladu a žízni. Nakonec kocoura odchytil do klece syn staré paní a zavolal nám, ale podle výkalů držel kocourka v kleci minimálně dva dny!
14.1.2017 - Holly se u nás naučil lidem důvěřovat, mazlí se, hraje si s ostatníma kočkama a psů se vůbec nebojí. Je vhodný ke kočce, nejlépe s nějaku, kterou již zná, ale zvykne si i na novou kamarádku.  Nový majitel musí být trpělivý a na Hollyho nespěchat. Není vhodný k dětem. Více - viz níže "Zprávy z našeho depozita". 12.1.2019 - Holly odjel do nového domova, do Třebíče, do domku, kde ho čeká kocourek.


Z našeho depozita:
18.5.2016

"Holly se nechá pohladit, ale neskutečně se klepe a bojí ..., má v pokoji dva záchodky a oba vzorně používá. Má zraněnou pacinku, takže léčíme.  Dneska jsem si ho chovala, schovával si hlavičku do mé loketní jamky a ze začátku se klepal, pak se uklidnil a trošku se rozhlížela kolem ..., nesmíme na něj spěchat. Je krásný, šedomourovatý a má bílé tlapičky, krásný kulatý obličej a veliké oči ... Držte mi palce a ať to dobře zvládnem."
25.7.2016
Z našeho depozita:

Holly je na tom znatelně lépe ... už přede mnou neutíká, dokonce se mi otírá o nohy, když chystám žrádlo... pokud ho chci pochovat, tak se nechá, ale není uvolněný... s koťatama si krásně hraje a řádí jako černá ruka. Ani ta zraněná tlapka mu nevadí.
Jinak se bojí všech - kromě mě a Týnky ( pejsek). V každém případě bude potřebovat ještě čas...  a pokud by mohl k někomu jít, tak jedině s některým z koťat a k lidem, kteří na něj nebudou tlačit a dají mu čas, aby si zvykl. Nasadíme Bachovy kapky proti bázlivosti.

13.11.2016
Z našeho depozita:

Posílám fotku jak se se mnou Holly mazlí... myslím, že je to velký úspěch a ráda bych se o něj s Vámi podělila.... Petra
14.1.2017
Z našeho depozita:
Holly se u nás naučil lidem důvěřovat, mazlí se, hraje si s ostatníma kočkama a psů se vůbec nebojí. Je vhodný ke kočce, nejlépe s nějaku, kterou již zná, ale zvykne si i na novou kamarádku.  Nový majitel musí být trpělivý a na Hollyho nespěchat. Není vhodný k dětem. Může do bytu ale i do domku se zahrádkou. Handicapovaná packa mu nijak nepřekáží.

Další fotky zde.

Holly byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Dita Pichrtová a psí kámoš Ramon. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

13.1.2019
Dobrý den,
kocourek se samozřejmě bojí a strávil noc pod postelí, ale my máme dost času a necháme to na něm. Náš domácí kocour Sam ho chodí okukovat a chtěl by se seznámit.

19.1.2019
Zdravíme vás,
tak Holísek - začali jsme mu tak říkat :-) se už kamarádí se Samem, ale s námi ještě moc ne. Nechá se pohladit, ale po chvilce uteče do úkrytu. Jinak - baští  a WC používá vzorně, bude to dobré.

holly2.jpg9.2.2019
Dobrý den,
Holísek je u nás měsíc a všechno je v nejlepším pořádku, už vzal na milost i nás a mazlí se o sto šest. :-) To jsme ani nečekali, že to půjde tak dobře. Posílám jednu mazlivou fotku. Děkujeme za něj!

30.4.2019
Holísek chodí od minulého měsíce ven a moc se mu to líbí. Nejdřív byl opatrný a postával na zápraží, ale teď už má na zahradě svoje skrýše a když je pěkně, chodí domů až večer. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Stará svině,nic víc!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 22. 7. 2016 19:18)

Doufám,že už ta stará čarodějnice nikoho nebude dále "přetahovat palicí",zasloužila by za to všechno jak se na krásným kocourkovi podepsala pěstí do ksichtu,ať se to líbí,nebo nelíbí někomu a za tím si stojím!
Miláčkovi krásnému přeji jen to nejlepší a moc bych mu přála ty nejhodnější lidičky na světě a krásný domov!Je to maxifešák!

Re: Stará svině,nic víc!

(kocour Miky a Hela, 22. 7. 2016 21:03)

souhlasíme s Vámi,starou bábu ať vezme čert do horoucích pekel a za vše zlo ji potrestá,nejlépe ihned!
Kocour je fešák,kdo mu dá domov a lásku zaslouží vše nejlepší a velký dík!
Miky a Hela

Smutné

(Zdenka S., 21. 5. 2016 21:23)

Nechápu proč si takoví kreténi pořizují kočky!