Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holy 02

20. 7. 2019

holy.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

27.6.2018 - Někdo nechal před ZOO v Hodoníně šest koťat, jsou různého stáří, asi dva vrhy. Paní ze ZOO nám 16.6. zavolala, že dvě kočičky nepapají, tak jsme je vzali k nám (Snow a Ela), ale dnes jsme jeli i pro zbylá 4 koťata, protože v ZOO je pouze útulek pro psy, pro koťata tam nejsou podmínky, všechna koťata dostala průjem. Jsou to 3 černé kočičky - Sejdy, Holy a Poly a mourovatý kocourek Kuki.
28.3.2019 - Holy je krásně stavěná kočka s lesklou, uhlově černou srstí. Má bílou náprsenku a dokonce i bílé chloupky v podpaží ... :-) Je mazlivá a přátelská, vychází dobře s lidmi i kočkami. 20.7.2019 - Holy odjela do nového domova, do Dubňan, do domku se zahradou, kde na ni čeká pejsek.

Další fotky zde.

Holy byla adoptována na dálku - podporovala ji Marie Báčová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

holy4.jpg2.8.2019
Dobrý den,
posíláme info z nového domova naší /vaší kočičí kamarádky Holly.
Zítra bude 14 dnů v novém domově a pomalu ale jistě nás začala brát v potaz a už se objevuje ve dne a nejen v noci. Mapuje si postupně všechna místa, zkoumá, prohlíží a když je ticho, s chutí zbodne vše co má v miskach, bez řečí. Dokonce se nechá pomazlit, vrni, nastavuje hlavu a šunku taky neodmitne. Po roce stráveném mezi kočičkami prostě potřebuje trochu víc času na ty lidské parťáky, co už, stojí to za to a vydržíme.
Zdravíme Hollynky  "kočičí mámy" a s nimi i všechny ségry a bráchy v Kočkách SOS.
Držte nám pěsti a brzy zase mňau.
Andrea

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář