Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hugo 03

17. 11. 2018

hugo4.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Starovičky

20.3.2018 - Dnes jsme přijali další z koček z Moravské N. Vsi, odkud se na nás obrátila s žádostí o pomoc paní, která bydlí ve starém domku a vloni se ujala dvou koček po zemřelé. Bohužel, jaksi opomněla, že kočky mají koťata a vloni jí obě porodily, takže dnes má 10 koček a potřebuje pomoc. Více zde. Zrzek dostal jméno Hugo a je zatím v karanténě. 18.5.2018 - Hugo je krásný, jemný, mazlivý kocourek, s kočkami vychází dobře a může do nového domova. 17.11.2018 - Hugo odjel do nového domova z XI. umísťovací výstavy koček, do Břeclavi, místo Morgena, do bytu, kde ho čekají dvě kočičky.

Další fotky  zde.

Hugo byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Ing. Radek Švec, s.r.o., děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

2.12.2018
Dobrý den,
na umístňovací výstavu jsme se jeli jen podívat a vzali si přepravku jen tak. Bylo to jen pár dní co náš Maxik (Morgen) odešel. Původně jsme si chtěli vzít nějaké odrostlé kotě a nakonec máme Huga. Vlastně se teď jmenuje Samík.
Začátek byl těžký, moc se nás bál a pár dní trvalo než se přestal bát. První noc byl zalezlí v ložnici pod postelí a celou noc  plakal, můj přítel málem zešílel. Další dny už to šlo. Milča ta starší kočka s ním komunikuje lépe než mladší Flora, ta je divoch a Samík se jí trošku bojí. Chce to čas a bude to dobrý. Fotek máme zatím jen pár, jsou rozmazané nebo tmavé, moc se mu fotit nechce. Až pořídíme něco lepšího dáme vědět.
S pozdravem Oldřiška

img_20181205_065215.jpg16.12.2018
Dobrý den,
Huga - Samíka máme  zrovna měsíc, situace už je lepší s Milčou i Florou vychází dobře. Už si sám přijde pro pomazlení na klín, ale pořád je ještě trošku opatrný. Za ten měsíc pěkně přibral, hodně a rád jí. S  Florou rád spává na sedačce, navzájem se olížou, až mají mokré hlavy. Samík  je sice, trošku bojácný ale jak začne hra s udičkou, tak je jak divočák, celkově si hodně hraje. V příloze posílá pár fotek.
S pozdravem Oldřiška

28.4.2019
Dobrý den,
Samík si už pěkně zvyknul. Ještě se občas něčeho poleká, ale jinak dobrý.
S pozdravem Oldřiška

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář