Jdi na obsah Jdi na menu
 


Izabela

25. 11. 2017

izabela-350.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Izabelu se zraněným ocáskem nalezla úklidová četa v Dolních Bojanovicích. Ocásek léčíme.
16.6.2017 - Izabele zůstala část ocásku bez srsti. Izabela je svá, když se jí něco nelíbí, umí se i ohnat, proto není vhodná k malým dětem. Ale mazlí se ráda. Může být i jedináček. Na Izabelu si některé kočky zasedly a pronásledují ji. Necítí se u nás dobře a moc by potřebovala domov. Je vhodná ke kočce, ale může být i sama. 25.11.2017 -  Izabela byla umístěna do Ivanovic na Hané, do domku, jako jedináček. Domov našla na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

iza200.jpgDalší fotky zde.

Izabela byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Šmídlová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

25.11.2017
Izabelka je největší a nejvděčnější mazel na světě, furt by chtěla škrabat a nebojí se o to říct, museli jsme schovat pár kvitek a zavřít dveře od koupelky, schovala se pod vanu, ale za pár minut vylezla a mazlila se. Je úžasná, v autě čučela z okna a lísala se :-)

i5.jpg12.12.2017
Izabelka už je tady velkým pánem, chodí všude, spává se mnou v posteli, jen kouše ... a tak na kousání dostala takové tyčinky jak mají psi, moc se jí líbí, běhala s tím všude, ale spíš bych řekla,
že je hravá, většinou nepoužívá drápky také zapomíná zastrčit jazyk. Byla nachlazená, měla kapky a prášky, teď už je zas v pohodě a skáče po všem, co vidí, nechce být ani na chvilku sama.
Kočky SOS:
Je dobré, vždycky, když začne s kousáním, hru ukončit. Nenechat ji, aby to dělala, neprovokovat ji dalším mazlením, škrabkáním, ale ani ji ale netrestat. Děkujeme za domov pro Izabelku.

9.1.2018
Dobry den,
dnes jsem si dovezla dva male potkanky, Izinka to nese velmi nelibě, ale konecne se chce mazlit, čuje konkurenci, její misto na posteli je ve vaznem ohrožení.
My ju milujem, sme rádi, že tu není takové prázdno, jednou se po mně taky hezky natahovala a já blb jsem myslela, že chce konečně pochovat, prd, sem ju vzaa a ona mě kousla do nosu! :-)

14.5.2018
Izinka uz rada chodi na dvur, ale neni tu rada sama, já si tady s ni musim sednout a ona lovi vsecko, co se hybe. Strasne rada proleze pod bránou a chodi do předzahrádky, schova se ve vysoke trave za plotem, ale kdyz projede kamion/motorka je okamzite zpatky, je fakt fajn vedet ze nepotrebuje zadna obrovska dobrodruzsti a staci ji, kdyz se s ni probehneme my.

iz3.jpg20.5.2021
Dobry den,
... jestli si Izinku pamatujete, je to potvora, vubec se s myma dvema holkama nechtela skamaradit, trvalo to nekolik mesicu ...
Loni touhle dobou, jsem se prestehovala se svyma dvema kotatama, které za mnou prijely az z Karlovych Varu na uzemi pani Izinky, ona vedela, ze jsou doma, ze jsou zavreny u me v pokoju, to byly noci, kdyz byla Iza doma, kotata byly na dvore, kdyz byla na dvore, kotata byla v pokoju, uzemi patrilo Izince, takze jsme je po baraku nechaly chodit az po nejakym case, coz bylo super, Iza si pak ocuchavala celej barak znova a byla jak v jirikove videni ...
Ale pak uz nechtely byt v pokoju, skrabaly a skakaly na dvere, a pak se to stalo, Izina byla v obyvaku a Vanda nam proklouzla  mezi dverma a celkem na pana si tam nakracela, Izina se najezila a vrhla se na nu, mamka vrestela vic jak obe kocky dohromady, Vanda se prat nechtela, nikdy nechce, bala se, chtela utyct a hned taky utekla. Kocky se dlouho pak nepotkaly fyzicky, ale kotata byla rada na parapete, takze na sebe prskaly casto pres okno s Izinou, je to prestalo brzo bavit, ale Iza  se nechtela svyho tetitoria vzdát, pres to okno na ne prskala jeste hodne dlouho a ty dve na nu hledely - to myslis vazne? Jeste furt te to bavi?
Taky bylo strasne srandovni, ze Izula prestala chodit do patra, ani k sestre nesla, sedla vždycky na predposledni schod a cekala na vetrelce, jestli nahodou neproklouzne dverma, ze by zautocila, nastesti nic a pak to prislo ..., vratila jsem se v osm ráno domů a co nevidim, dedu, tatu, co ma v ruce mobil a foti si cosi, a jeste nekoho, ty tri hvezdy nase, Iza honi Vandu s tou svoji prachovkou (najezenym ocasem, nedorostla ji uprostred ocasku srst) a pak Briketka branici svoju sestricku, prozene poradne Izinu, nemuzu uverit, ze ten pobuch Izina, co pokazdy behal od okna ke dverim vchodovem, kdyz videl nejakou kocku, tak ted snese dve na dvore! Dvur je velký, tam mohly byvat bez dohledu, maximalne se prohnaly, doma to byl ale dalsi boj, nastesti i tam to opadlo. A ted? Vsecky tri spinkaji se mnou na mém letisti spolu, nedavno Izinka Vande olizovala ouska!
Dekujeme!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář