Jdi na obsah Jdi na menu
 


Janinka 03

6. 9. 2018

janinka.jpgKočka, nar. 4/2018
Umístění:
dočasná péče

16.8.2018 - Dnes nám nahlásila paní z firmy v Sedleci zraněné kotě. Vypadá to, že se chytilo snad do nějakého oka, zamotalo do drátu ..., zranění už je starší a nožka se musí amputovat. Zraněný je rovněž ocásek. Původně jsme chtěli kočičku vrátit do firmy, více zde, ale přijmeme ji k nám a budeme jí hledat domov. 6.9.2018 - Janinku byla umístěna do Brna, do bytu, jako jedináček.

Další fotky zde.

 

 

Zprávy z nového domova:

16.9.2018
Dobrý den,
Janinka se má dobře, ráda papá už od prvního dne a záchod ji nedělal žádný problém. O ocásek pečujeme jak jste nám říkala a krásně se hojí.
Jinak Janinka si zvykla na nový domov, sice se občas lekne, ale už přijde na zavolání a samozřejmě přijde hned jak zacinkají mističky s jídlem :D. Je mazlivá a strašně ráda si hraje. Nejvíce se jí líbí naše župany, ze kterých si udělala pelíšek. Je moc hodná a myslím, a doufám, že i spokojená. Jsme rady, že je tu s námi.
Moc dekuji a s pozdravem, Z.

img_20181004_193344.jpg5.10.2018
Dobrý den,
tak už je to měsíc, co u nás Janinka bydlí. A musím říct, že je to opravdu paní domu :-). Janinka se má dobře, vyrostla a hlídá si náš byt a zároveň i nás a svou myšičku, kterou si od Vás přivezla. Jak jsem psala minule je mazlivá a to čím dál více. Strašně ráda s námi spává v objetí, které musí být doprovázeno hlazením :-). Co se týká ocásku, ten je v pořádku a krásně se jí zahojil, hýbá s ním bez problému a samozřejmě nechybí i hraní si s ocáskem.
Krásně přivykla novému domovu a je spokojená. Posílám i pár fotek a fotku obrázku od neteře Helenky, které se kočička velice líbí. Děkuji.
S pozdravem Z. a Janinka

11.11.2018
Dobrý den,
tak Janinka je u nás doma už dva měsíce, a musím říct, že se má k světu :-). Hodně vyrostla a je čím dál více hravejsi. Posilam pár fotek Janinky a jeji nové hračky - skrabadlo, které miluje a které jsme dostali k narozením od mé sestry. Ještě zasílám keramické znázornění Janinky mou neteří, která si s kočičkou velice rozumí a má ji se rádi. Děkuji.
S pozdravem  Z.

30.12.2018
Zdravíme všechny Kočky SOS,
tak Janinka se má stále dobře a její první Vánoce byly plné dobrého jídla a hraček. Velice se jí, tak jako snad každé kočičce, líbil vánoční stromek, který dostal od Janinky zabrat :D.
Přejeme všem kočičkám i Vám šťastný vstup do nového roku. Z.

img_20190319_135906.jpg4.6.2019
Dobrý den,
Janinka vyrostla ve velikou kočičku a je spokojená. Má spoustu nových hraček, ale myška, se kterou přijela od Vás je stále nejlepší :). Je mazlivá a společenská. Miluje mazlení a je nepostradatelnou součásti domácnosti. Janinka i já Vás moc zdravíme a kočičkám posíláme pohlazení.
S pozdravem Z.

18.9.2019
Dobrý den,
tak už je to rok a pár týdnu, kdy jsme si od Vás vzali Janinku. Janinka se má stále dobře a už je z ní dospělá šelma :D. Opravdu se jí dobře vede, je zdravá a velmi ráda si pochutnává na "lepším" kočičím jídle :-) a stále je umazlená a hravá. Já i Janinka Vás moc zdravíme. 
S přáním krásného dne a pohlazením pro ostatní kočičky Janinka a Z.

2.6.2020
Dobrý den,
Janinka se má stále dobře. Je zní už velká kočka, ale pořád je mazlivá a hravá. Minulé Vánoce strávila, společně s celou naší rodinou, poprvé mimo domov u mé sestry, kde se spřátelila s neteřinou kočičkou a staly se z nich velké kamarádky. Posílám Vám pár fotek i s jejím oblíbeným dárkem. Tím se stala kočičí dráha s blikajícími kuličkami. Dráha ji udělala strašnou radost a i mě, hlavně v noci, když se kuličky rozblikají a Janinka se rozhodne, že si bude hrát :-) .
S přátelským pozdravem
Pavlína a Janinka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář