Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasněnka

28. 7. 2013

jasnenka.jpgKočka, nar. 8/2012

Bílomourka Jasněnka byla nalezena ve sklepě rodinného domu v Čejči. Je to milá mazlivá krasavice. 27.7.2013 byla Jasněnka umístěna jako jedináček do bytu do Brna.

Fotky Jasněnky u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Zuzaně Kmeťové, že Jasněnku po dobu jejího pobytu u nás podporovala. 

Zprávy z nového domova:

27.7.2013
Pěkné odpoledne!
Přijeli jsme do Brna v pořádku. Jasněnka si zodpovědně doma prohlédla celý byt, chová se a u toho přede. Je milounká, sama leze do náručí.Další zprávy zítra.

28.7.2013
Pěknou neděli přeju !
Jasněnka si rychle zvykla, papá, používá pěkně toaletu a dneska už si hodně hraje. Balonky, myšky, ptáček na škrabadle...to ji baví. Jen noc byla divoká - skoro nespala, mňoukala, povídala, chodila. Snad si zvykne na nový režim bez ostatních kočiček a upraví se to, usnula až po páté ráno.
Jinak je milá, stále vrní jako motorek....spí se mnou. Z.K.

3.8.2013
Tak už jsme spolu týden. Jasněnka už všechno zná a ví, je hravá a ráda papá.
Miluje tašky a kabelky, je to prostě ženská....
Celou noc zatím ještě nespí, zvykáme si.
Zdravíme do Hodonína !


6.9.2013
Dobrý den !
Tak teda zase píšu, už jsme spolu s Jasněnkou víc než měsíc. Zvykla si úžasně, celý byt je její a každá návštěva jde vlastně za ní, hlídá u dveří jako pejsek, vítá.
Umí být i dračice, třímetrové skoky od okna přes člověka ležícího v posteli.....je moc šikovná - skáče, utíká, šplhá bravurně. Stále vítězí molitanové balonky, nosí je v tlamičce a vydrží aportovat i hodinu !!! Jediné co nemusí, je vysavač. Ten nenávidí a schová se pod postel.
Miluje výhled z oken na Brno, nejlépe při východu slunce nebo v noci, kdy celé Brno svítí. Je vyloženě romantička !!!
Když někoho miluje, olizuje ho, což tím drsným jazýčkem je legrační. Nejčastěji ruce a nohy ráno v posteli...:-)
Vypadá moc spokojená. Až vyfotíme, zase fotky pošleme !!!
Zdravíme všechny kočičky i Vás a přejeme hezký víkend !!!


28.9.2013
Dobrý den,
dneska po obědě jsem se fotila, tak posílám fotečky....
Jsem už velká holka - za 2 měsíce jsem přibrala 0,8 kg. Zítra přijde návštěva - děti paničky a opět dostanu míčky!!! Musím mít plno míčků, protože mám velikou spotřebu....rozžužlám, okoušu, vyhodíme....
zdraví Vás
Jasněnka

Majitelka Jasněnky byla nezaměstnaná, musela vzít práci, při které bude převážně mimo domov, po dohodě s námi byla Jasněnka převezena do rodiny, kam byla před časem umístěna Uschi, na její stránce můžete sledovat zprávy z jejich společného domova.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je smutné

(marie, 24. 10. 2014 20:44)

to je moc smutné, když paní u které se Jasněnka měla jistě moc dobře, se jí musela vzdát. Přeji jí, ať se časem její situace ustálí, a bude si moci znovu vzít kočičku, třeba jinou, než Jasněnku, moc jí to přeji

Jasněnko.....

(kočičí parta, 29. 9. 2013 9:20)

Milá Jasněnko,je z Tebe opravdu modelka a asi nejen focení si náležitě užíváš!Máš hodné lidičky pro sebe a jistojistotně jim děláš jen radost.Jen tak dále,měj se pěkně Ty i Tvoji milí.
zrdaví Tě kočičí parta z Milotic a naše"mamina"Daniela,mňauky

Pozdrav do Brna

(Daniela, 8. 9. 2013 19:59)

Pěkný pozdrav Jasněnce do Brna a přání všeho pěkného a hlavně hodné lidičky,kteří hladí a milují.Všem pevné zdraví.Moc pěkná kočičí dáma!