Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jerry 03

13. 4. 2019

jerry5.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

22.11.2018 - Koncem prázdnin se přitoulala k rodinému domku v Sudoměřicích kočka, manželé v důchodu chtěli kočku nakrmit a ona jim začala ve dveřích rodit ... Zavolali nám. Navštívili jsme je, kočku zkontrolovali a domluvili se, že ji nechají i s koťaty u sebe, po odstavení koťat si kočku po kastraci ponechají a my koťata po naší umísťovací výstavě, až se nám uvolní místo, přijmeme. Dnes jsme tedy koťata přijali. Je jich šest - Arturek, Arnoštek a Alešek v dočasné péči a Jerry, Fio a Moja v depozitu Hrušky. 18.2.2019 - Jerry je umazlený kocourek, hravý a v novém domově potřebuje kamaráda. 13.4.2019 - Jerry našel domov na XII. umísťovací výstavě a odjel do Brna, do bytu, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Jerry byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byli Jolana, kocour Kerim a kočky Tyra, Míča a Vika z Hovoran. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

28.4.2019
Dobrý den,
teď už je všechno o.k. Jerry byl v pohodě hned když přijel, ale naše kočka se schovávala. Teď už oba loudí u každého jídla, vítají když přijdeme domů a jedí vedle sebe. Trošku se vzájemně prohání, ale neperou se vůbec a často jsou v jedné místnosti. Nejsem moc dobrý fotograf a ty co jsem zatím udělala jsou většinou rozmazané. Ale zkusím dodělat nějaké další. Pěkný večer.
Michaela

20.7.2019
Dobrý den,
posílám pár nových fotek Jerryho. Je to úžasný kocour. S naší kočkou jsou opravdu správná dvojka. Momentálně řešíme, jak přidělat květináče k parapetu, protože vždycky, když si tam jde lehnout, nějaký shodí. Je úžasně společenský a mazlivý. Už naštěstí nebudí každý den ve čtyři ráno, jen třikrát do týdne. Musíme ho hodně hlídat, je velký průzkumník. Ven ho bereme raději na vodítku. Rozhodně jsme moc šťastní, že jsme si ho vzali.
Pěkný den Michaela

mensi.jpg29.12.2019
Pěkný pozdrav od Jerryho.
Setkání s vánočním stromečkem byla zábava na spoustu hodin. Šplhal středem stromku až k vrcholu a taky ho několikrát povalil na zem. Když jsem ho fotila, musela jsem jednou rukou držet stromeček. Bez jeho čertovin, a taky ranního předení si to tu už neumíme představit.
Krásný den, Michaela

19.10.2020
Jerry nás všechny naučil vstávat v pět. Miluje cesty na zahradu a šplhání po stromech. Uloupí z hrnce kilový kus masa i když je přikrytý dvěma pokličkami. Prostě PAN kocour a ten nejúžasnější mazlík.
Michaela

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář