Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jimmy

5. 3. 2013

jimmy.jpg

Černý kocourek se dotoulal k paní na dvůr a zůstal tam, ale její kočky se ho bály, tak ho paní přivezla k nám. Je to veliký mazel, bezproblémový. Je vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.

5.3.2013 byl Jimmy umístěn jako jedináček do domku do Sušice.

Fotky Jimmyho z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Zprávy z nového domova :
6.3.2013
Dobrý večer, tak včera jsme s Jimmym v pořádku přijeli domů. Bála jsem se, že se bude z nového domova vystrašený, ale hned jak jsme ho vyndali z přepravky, tak se začal mazlit a prozkoumávat nový domov. Je to opravdu pořádný mazel. :-) Vypadá to, že se mu u nás od začátku moc líbí. 

Mějte se a ještě jednou za kocourka děkuji.

10.4.2013
Dobrý den,
posíláme zprávy z Jimmíkova nového domova. Z Jimmíka se vyklubal pořádný divoch... běhá po celém domě, hraje si snad se vším co najde. Ale nejraděj je, když se hrajeme s ním. Taky je hodně upovídaný :-) Jeho velká záliba je koukat ven z okna :-) Zatím ho ven pouštět moc nechci, chodíme spolu vždycky jen na chvilku, aby si na zahradě zvykl. Ze začátku moc nechtěl granule, pořád žebral jen kapsičky. Teď už si ale zvykl a žere normálně. Taky se mi zdá být čím dál větší, i když do velkého kocoura má ještě daleko (pořád je to takové velké koťátko). 
V příloze posílám i pár fotek. 
Mějte se hezky.
Zuzana a Jimmy

25.6.2013
Dobrý den paní Tomalová,
dlouho jsme nepsali, ale snad to nevadí... Jimmy se má moc dobře, už je to pořádný kocour. Je velký lovec, každou chvilku nám přinese domů myš, nebo ještěrku... Jednou dokonce chytil krtka (kterého ale nezakousl). Dřív mě ráno budíval, ale teď už vydrží spát, dokud já nevstávám. Má sice svůj pelíšek,ale stejně většinou nad ránem přijde dospat za mnou do postele.  Je to tři týdny, co jsme mu pořídili kamaráda - štěňátko. Nejdřív se na něho díval nedůvěřivě, ale pak si na sebe zvykli, a teď spolu blbnou každou možnou chvíli. Posílám pár fotek.

Paní Tomalová, chtěla jsem se zeptat na jednu věc... Všimla jsem si příběhu Maxíka. Jak se to stane, že kočka, která byla vychovaná, začne něco takového dělat? Dá se tomu nějak předejít? S přítelem se budeme na podzim stěhovat do nového domu - samozřejmě s Jimmíkem, a plánujeme i rodinu. Mohl by Jimmy taky začít žárlit? Se štěňátkem vychází dobře...  Děkuji za odpověď.
Mějte se hezky.
 
Zuzana a Jimmy

naše odpověď:
Dobrý den, vidím že Jimmy se má skvěle, pejsek je taky nádherný:-).
Co se týče toho Maxíka, tam se stala chyba, že když začal žárlit a kadit mimo záchod, tak paní to neřešila správně. Začala ho trestat a tak se spustil začarovaný kruh. Kdyby ho netrestala a snažila se ho mazlit, ukázala mu že ho má pořád ráda a hlavně, dítě, které je divoké, tak se musí taky držet zpátky a ne ho honit .Všechno mu asi dovolili..Každá situace se musí řešit individuálně, hned. Jak se to veme za špatný konec, těžko se to napravuje. Snad vás nic takového nepotká.
Přeju pěkný den.
Tomalová

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář