Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jovanka 02

23. 4. 2018

jovanka4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

9.4.2018 - Dnes jsme přijali kočičku, která žila v areálu jedné firmy u Hodonína. Má prokousnutou tlapku. Je to úžasná, mazlivá kočička, vhodná jako společnice ke druhé kočce. 23.4.2018 - Jovanka odjela do nového domova, do Prahy, do domku, kde ji čekají dvě kočičky a pejsek.

Další fotky zde.

Jovanka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Markéta, František a micáci - Picinek, Čubinka, Baginek, Lumírek a Gustík. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

25.4.2018
Krásný dobrý večer,
zdravím z Prahy do Hodonína a dávám vědět, že cesta k nám domů s Jovankou byla skvělá.
received_1594176590709967.jpegOna je úžasná a hodná kočička. Doma se vůbec nebála, vše si prošla a prohlédla. Nikam se neschovala a nikam nezalézala. S naší Cloe ( bílá kočička) na sebe parkrát zasyčely a dnes,druhý den už jsou úplně v klidu. S černou číčou Mickou se ignorují. S čubinkami ( yorkšíří  holky) je vše také v pohodě.
Jovy je tady jako doma, je to kočičí princezna. Čůrat a kakat chodí. Silikátové stelivo jí problém nedělalo. Papá asi zatim míň, ale papá, je to madam, ráda si vybírá. Chutnají jí paštičky. Tak uvidíme, kam dál se časem posuneme. Jinak ráda pozoruje Ferdu (morče), je jím konsternována a rybičku v akvárku. Má to tu jako živé vysílání v TV.
Moc a moc všechny pozdravujeme, hlavně kočičky u Lucky Foltýnové. Obzvláště Pepinku, která chtěla s náma odjet do Prahy. Posíláme kočičí políbení a pár fotek.
Erika s rodinou ( Karolínka, Martínek, Sandra a naše hlava rodiny velkej Martin)

12.7.2018
Jovanka se strašně ráda češe, vzdy když rozčesávám naší Chanelku - jorkšírku, tak Jovy čeká už u lehátka a děláme si salon krasy venku na zahrade a jakmile Chanel odbehne, tak je Jovanka hned na lehátku a šup hodí záda a pekne chce cesat  bríško, boky, hrbet, ocas i hlavinku ..., je to labužnice.
Miluje to i venku, rano se tesi, az otevru na zahradu, jde se projit, pak zpet domu do kuchyne nabaštit, pomazlit, rano kdyz vstanu chodi se mnou i na záchod a vzdy mňaukne jako by říkala dobre rano, to je denni rituál. Pres den, kdyz je hezky nejradši spi na zahrade v altánu. Spi na koberečku na boxu na hračky, válí se v trávě pod ořechem a lovi, chyta vecer chrousty. Nase cerna Micka kdyz prinese mys a Jovy si s ni ráda hraje - nejradši v obýváku.
Je neskutečná. Vsichni mi rikaji (ja si s ni povidam, ona odpovida mňaukáním), ze je to moje láska. Nedám na ni dopustit.

jovanka3.jpg4.5.2019
Krásný víkend,
moc zdravím a informuji, že je to už rok a pár dní co je Jovanka u nás ...

11.3.2020
Milá Lucko,
moc zdravím z Prahy a i Jovanka posílá po čase zase pozdravy svým zachráncům.
Musím říct, že ona je zlatíčko a pusinka v jednom. Teď tady leží vedle mě na sedačce a je někde v říši snů ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pepinko, chtěla jsi také do Prahy,

(Renata Žaludová, 3. 5. 2018 9:03)

ale holt vyhrála Jovanka. Přeji Ti také aby sis vybrala hodné lidi, vhodné pro Tebe. Vím že jsi podnikavá kočička, tak Ti přeji štěstí v krásném domově s dětmi a zvířecími kamarády. Ale buď opatrná a nechtěj odejít s každým kdo jde kolem ...

Nádhernááááááááá!

(Daniela se svou kočkopartou, 27. 4. 2018 22:42)

Jako plyšová kočička s abnormálně velýma a nádhernýma očima,opravdu je překrásná.Moc jí přeji ty nejhodnější a nejuznalejší a nejtrpělivější lidičky a skvělý domov.