Jdi na obsah Jdi na menu
 


Junis

17. 6. 2023

2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.4.2023 - Dnes jsme přijali mourovatou kočičku, která se už nějakou dobu zdržuje u vrátnice ve vchodu do Šroubárny v Kyjově na Jiráskově ulici a každý den se snaží dostat dovnitř. Je umístěna do karantény. 24.5.2023 - Junis je mazlivá kočička, moc stojí o kontakt s člověkem, bohužel vadí jí přítomnost koček a proto nechce opustit voliéru, kde se stále zdržuje na škrabadle. Velmi naléhavě jí hledáme domov jako jedináčkovi, nejlépe v domku se zahradou, do bytu se zasíťovaným balkónem v případě pokud nejste převážnou část dne mimo domov. 17.6.2023 - Junis dnes našla nový domov, odjela do Šitbořic, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Junis byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

Junis byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala Pavla a Žaneta s kočkami Chapmanovou a Kamilkou. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

17.6.2023
Dobrý večer,
Juniska dnes v pořádku zvládla cestu do svého nového domova. Po příjezdu ihned vylezla z přepravky. Od té chvíle se s námi střídavě mazlí a prozkoumává místnost, kde je zatím ubytovaná. Stihla si s námi už i pohrát, zapózovat nám a dát si večeři. Také se jí moc líbí výhled z okna na dvorek, kde lítá spousta ptáčků.
Zdravíme všechny do Hodonína a brzy se zase ozveme, Z. ze Šitbořic s Juniskou

staensoubor.jpg1.7.2023
Juniska posílá selfie a zdraví po dvou týdnech v novém domově. Koupily jsme Junisce kleštičky na drápky dle doporučení a udělali jí mani a pedi. Juniska měla největší radost z krabice, ve které objednávka došla, udělala si z ní příbytek a ráda se do ní schovává a odpočívá v ní. Jinak je stále stejný mazel, hraboš a jedlík.
Mějte se moc hezky, Juniska a Z. ze Šitbořic

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář