Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kamil a Filip 02

25. 5. 2018

kamil350.jpgKocourek, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

31.8.2017 - Dnes nalezeno opuštěné kotě v Hodoníně, v Bažantnici u základní školy. Je to kocourek a dostal jméno Kamil.
14.11.2017 - Kamil je hravý, roztomilý kocourek. Je zdravý a může do nového domova. Pokud nebude celý den sám, může být i jedináček. 14.4.2018 - Kamil odjel do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našel v Zastávce, v bytě s výběhem a čeká ho tam 7 kočičáků.

Další fotky zde.

Kamil byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Irena Ševčíková a 7 kočičáků u kterých Kamilek nakonec našel svůj domov! Děkujeme!

filip350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.1.2018 - Dnes jsme přijali černého kocoura, který se už nějaký čas zdržoval v zahrádkářské kolonii v Hodoníně. Je umístěn do karantény.
22.1.2018 - Filip je bázlivý a zvažujeme, že po kastraci bude muset zpět do zahrádek.
3.4.2018 - Filip se velice zlepšil, je sice ostražitý, ale na zavolání okamžitě odpoví a přiběhne jak pejsek, nechá se pohladit, dokonce i vrní a je vidět, že pozornost ho těší. S kočkami vychází dobře.
18.5.2018 - Filip může do nového domova, nový majitel musí počítat s delší dobou zvykání si na nové prostředí. Nevhodný jako jedináček.
25.5.2018 - Filip byl umístěn ke Kamilovi a dalším kočičákům do Zastávky, do bytu s výběhem.


Další fotky zde.

Filip byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Irena Ševčíková, Kamil a další kočičáci u kterých Filip nakonec našel svůj domov! Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.4.2018
Dobrý večer,
zasílám pár fotek z dnešního dne, Kamil obsadil ložnici, má tam krmení a záchod, moje WC ho neoslovily, do těch si max. lehne, musela jsem mu obnovit písek kterého jsem se s radostí zbavila, ale nevadí, věřím že i on dojde k ideálnímu stavu, jinak je schovaný pod postelí, na zavolání přiběhne, když ho poplácám po prdeli (rozuměj po stehně), hned leží
p1040166.jpgna zádech a mrská se a neví, jak by se nastavil, na stole se mrská tak, že shodí polovinu věcí, myslím že by mě měl nejraději jen pro sebe, na ostatní syčí a hlídá si, aby mu nikdo ani nečichl k písku, ostatní kočky na něho z dálky mrknou a klidí se, nechtějí přijít k úrazu, jinak je klid, žádné rvačky se nekonají, takže zatím dobré, zprávy o průběhu výchovy kocourka v Zastávce budou následovat (ještě pořád má ten mírně bolestivý a vyčítavý pohled, kterým mě dostal na netu).
Chtěla bych Vám složit velkou poklonu a díky za to, co pro kočky děláte, měla jsem dnes možnost trochu nakouknout do Vaší "kuchyně" a je to opravdu záslužné a obdivuhodné! Hodně sil (i finančních) přeje Š.

21.4.2018
Dobrý den,
zasílám fotky z průběhu aklimatizace Kamila, pořád se dobýval na balkon,  zajímalo ho kam tak všechny kočky odchází a přichází, dnes jsem balkon otevřela, vyběhl ale za chvíli byl zpět, vím že jste mi říkaly měsíc doma, ale myslím, že už to měl dost nakoukané, tak teď
p1040236.jpgtady leží a jít ven už ho ani nenapadne, je dost závislý, jak vyjdu z bytu, sedí u dveří a naříká, ostatně ukecaný je dost, přesně jak jste říkaly, přeji hezký den, Š.

23.4.2018
Posílám další fotky Kamila, je už naprosto v pohodě, chodí ven, takže život jak na zámku - jídlo, pohyb, spánek, vše jak sám chce, už tolik nekecá, je v pohodě, pro jistotu jsem mu dala tel. číslo na obojek, asi se odmlčím a ozvu se až za čas, ráda bych aby se spravil, moc tomu jídlu nedá, myslím že bude velký, délku a výšku na to má, teď to jenom vyplnit, mějte se hezky, Š.

Další zprávy po příjezdu Filipa:

30.5.2018
Tak velký pokrok nastal - čistila jsem pokakané škrabadlo, klekla jsem si k němu a řekla mu, ať prosím vyleze nebo ho snad budu muset vrátit, ale ne že bych mu vyhrožovala, spíš prosebně, no a jak se smrklo tak vylezl, strašně tedy békal, ale nechal se pohladit, pak jsem ho začala pleskat po prdeli, pak kartáčovat, a to už byl v sedmém nebi, začal zběsile chroustat granule, nastalo drbání a plácání po prdeli, v písku bylo do rána načuráno, tak snad už bude dobře, díky za řádky, až bude co pošlu fotky, mějte se. Š.

p1040433.jpg31.5.2018
Dobré ráno, už přiběhne hned jak ho zavolám a povídáme si, ale s tím žraním trochu problém, ani syrové ho nebaví, ale proti tomu když přišel je to super, děkuji za řádky. Š.

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář