Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karinka

18. 10. 2015

karinka300.jpgKočka, nar. 6/2015

Karinka je malá, asi 2 měsíce stará kočička, která běhala opuštěná a vyhublá po Mikulčicích a zoufale hledala někoho, kdo by se jí ujal. Karinka je mazlivé, hravé koťátko, které se ničeho jen tak nezalekne, navadí jí děti, ráda se nechá pohladit a vždy s nadšením uvítá plnou misku něčeho dobrého. Nevhodná jako jedináček. 18.10.2015 byla Karinka umístěna do Brna, do bytu ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.
 

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

12.11.2015
Dobrý den,
posílám fotky Terezky. Je to mazel a se svými kumpány - Julinkou (ta světlá kočička ) a Fernýskem se dobře snáší. A to je vlastně slabý výraz pro honičky a hrátky, které probíhají, jen co večer zhasnu a chci spát. A soudě podle rozbitých váz a převrácených obrázků mých dětí v poličkách, se nenudí ani přes den. Ale jsou to zlatíčka, takže je vše odpuštěno.
karinka300.jpgTerezka má nejraději, když mi leží v klíně a vrní. V ten moment se změní v tekutý písek a nechá se sebou dělat cokoli. Je to miláček. Na fotkách je vždy ta nejmenší.
Zdravím do Hodonína a přeji pěkný den.   Pavla

6.1.2016
Karinka - Terezka se má jak v peří, je umazlená, jen na balkón se ještě bojí. A večer, když jdu spát se s kocourem Fernýskem mění na neřízenou střelu a lítají po bytě až jim hlavičky mlátí do postele a futer. Posílám nové fotky. Je to nejvëtší mazílek z mojí trojky. Ale když jde o masíčko, stane se z ní bojovník. Jsem ráda, že ji mám. Děkuji za ni. Můj klín zabere každý večer.
Pavla

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář