Jdi na obsah Jdi na menu
 


Khaleesi

4. 7. 2013

img_3619.jpgKočka,kastrovaná, nar.10/2012

Khaleesi byla nalezena v Holíči u autobusové zastávky. Pokorně seděla, celá špinavá a zraněná. Khaleesi měla podezření na rakovinu uší, ale nakonec se ukázalo, že je "jen" důkazem lidské krutosti a lhostejnosti. Někdo jí záměrně opaloval uši a típal jí o ně cigarety. Proč ji někdo tak trápil a jak se dostala k zastávce, to ví jen ona, ale možná jí tím někdo zachránil od úplného upálení. Khaleesi je ten typ kočičky, která se citově upne na člověka a všude ho následuje. Je velmi hodná, mazlivá a chce být rozmazlovaným miláčkem. Nejraději sedí u zasíťovaného okna a kouká ven. Ostatní kočky moc nemusí, ale zvykne si vedle nich v klidu žít.  Kvůli velmi citlivým uším a možnosti rakoviny nesmí trávit dlouhou dobu na přímém slunečním světle. Je vhodná jako společníce  k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem nebo do domku se zahrádkou s omezeným přístupem ven. 3.7.2013 byla Khaleesi umístěna do bytu do Mikulova.

Fotky Khaleesi najdete zde.

Děkujeme paní Adéle Blahové, že Khaleesi po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

Zprávy z nového domova:


10.6.2013
Hezký večer,
tak jsem tady s prvními zprávami o Khlaeesi :) Cesta autem se jí teda moc nelíbila, ale nejely jsme dlouho, takže jsme vše zvládly. Jinak je úžasná, vůbec nepůsobí dojmem, že je u nás poprvé. Je pravda, že se u mě zatím drží jako pejsek, ale našla si už i své oblíbené místečko na spaní - v ložnici v truhle s povlečením :) Jinak pojedla i trošku granulí a teď, zatímco Vám píšu, leží u notebooku, tak Vám asi posílá pozdravy :)
Jinak máte pravdu, je to hotový poklad, vážně zlatá kočička.
V příloze zasílám slíbené fotky, některé z návštěvy u mojí maminky a kolie Kessi - té se zpočátku Khali bála, ale netrvalo dlouho a staly se z nich kamarádky, je vidět, že Khaalince jsou psi prostě mnohem sympatičtější než kočičky :)

21.8.2014
Děkuji za zprávu, jsem ráda, že se o Khaeesku zajímáte. My teď trávíme léto v Beskydech na domečku. Khaleeska si zvykla chodit každé ráno na 1-2 hodinky ven a odpoledne taky. Ale drží se u domečku a daleko sama nechodí, jenom se proběhne a přijde, nebo jde s námi všemi na procházku do lesa s pejskem. A i když ji nijak necvičíme, musím říct, že a na povel "ke mně" poslouchá skoro stejně dobře ;-)  Je to úžasná kočička a jsem moc vděčná za to, že jsme se takto našly. Děkuji moc a zdravíme z Valašska.
Petra, Kessi a Khaleesi


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádhera!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 22. 8. 2014 11:41)

Potěšení pro oči i duši všech kočkomilů-Nádhera!Všechno nejlepší!

Něžnost sama!

(Daniela Jestřábová, 11. 7. 2013 5:16)

Něžnost sama-tak by se dala nazvat tato nádherná
a moc milá kočička- Khaleesi.Přeji jí krásný,dlouhý a šťastný život!
Daniela Jestřábová a jejich sedm kočičích mazlíků

Khaleesi

(Iva Tomančáková, 4. 7. 2013 20:40)

Ta je velice hezká, to jí přeju!