Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klárka 04

4. 8. 2019

img_20190510_174317.jpgKočka, kastrovaná, nar. 11/2018
Umístění:
dočasná péče u Lady, Mutěnice

15.4.2019 - Dnes se nám podařilo odchytit asi 4 měsíční kočičku. Zdržovala se už skoro měsíc na Sacharovově ulici v Hodoníně na stejném místě jako Hoky, myslíme si, že jsou to sourozenci a že je sem někdo odložil. Nedala se chytit, až dnes se to podařilo. Dostala jméno Klárka a je umístěna do karantény. 31.5.2019 - Klárka je mladá kočička, velice hravá, k člověku mazlivá, ale společnost koček moc ráda nemá, hledá domov jako jedináček, ale jedna klidná kočka nevadí. 4.8.2019 - Klárka odjela do nového domova, do Uherského Brodu, do bytu se zahrádkou a čeká na ni pejsek pejsek, kterému odešla kočičí kamarádka Rozárka.

Další fotky zde.

Klárka byla adoptovaná na dálku - krmivo jí hradili Michaela a Martin a kočky Kristýna a Jerry. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

13.8.2019
Dobrý den,
posílám zprávu o prvním týdnu, který Klárka u nás strávila. Klárka se seznamuje velmi rychle s jednotlivými místnostmi bytu, s pejskem seznamování probíhá pomaleji, ale určitě to půjde. Klárka je hravá, mazlivá, reaguje na zavolání. Pěkně pije, žere, používá záchod.

4.9.2019
Dobrý večer,

s Klárkou je vše v pořádku. Již si zvykla na psa a spolu tráví čas. Má prozkoumaný celý byt, nejvíc se ji líbí v pokoji u dcer. Je velmi hravá, mazlivá. Na dvoře a zahradě ještě na volno nebyla.  Martina

1.jpg11.5.2023
Dobrý den,
dneska jsem společně s mamkou projížděly staré fotky a našly jsem tam i fotečky, když k nám přijela Klárka. Řekla jsem si, že i Vás by mohlo zajímat, jak se kočičce od Vás vede.
S Klárky se stala kočičí samotářka, která skutečně druhé kočky nemá moc v lásce a proto byl pro ni velký šok, když se u nás objevil nalezenec Zrzek, kterému jsme domov nenašli a mezitím si ho všichni zamilovali, takže zůstal u nás. Klárka z toho do dneška nemá radost, ale musím říct, že si nakonec sedli. A všechno probíhá v pořádku (už to budou tři roky v říjnu). Občas nám to podle mě vrací, že jsme si dovedli druhou kočičku, protože v letních časech je schopná se domů vrátit až za dva dny a my o ni máme strach ...
Za ty necelé čtyři roky si však Klárka získala srdce všech a nikdo z nás si nedokáže už představit, že by tu s námi nebyla. Proto bych Vám chtěla i poděkovat, že díky Vašemu útulku tu může být Klárka dneska s námi. Posílám i pár foteček Klárky (ten zrzavý kocourek je Zrzek a ten pejsek je Tobišek, který nám tu taky dělá společnost tři roky, od toho momentu, kdy jsme museli nechat utratit pejska, který tu na Klárku tenkrát čekal).
Doufám, že se máte všichni krásně a daří se Vám
s pozdravem M. z Uherského Brodu

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásná Kočička

(Jana, 30. 12. 2019 23:29)

Klarka je skutečně krásná kočička a věřím, že se ji v novém domově líbí a daří

Gratuluji k novému domovu Klárko

(Dorka , 5. 8. 2019 17:41)

Jsem moc ráda, že se Klárce našel domov. Dlouho jsem ji fandila, bohužel kvůli svoji alergii na kočičí chlupy jsem si ji vzít nemohla.

Nový domov

(Dorka, 6. 10. 2019 21:36)

Zdravím,
jsem moc ráda, že si Klarka v novém domově vede tak dobře a vypadá spokojeně.