Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocour, nyní Deryl

26. 1. 2015

kocour350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2013

Kocour je úžasný kocourek, rodinný typ, společník do každého typu rodiny. Bude vás provázet na každém kroku a všechno dělat s vámi, rád se tulí a nedělá mu problém si o to říct a za malý pamlsek je váš! Zaspí úplně všude a v nepochopitelných polohách, je to velký lenoch. Osvědčil se i ve zkoušce se psem. Svoji pubertu prožil na volné noze, takže teď už je klidnější a užívá si každé pozornosti. Je zvyklý žít ve skupině koček, má hygienické návyky. Kocour má mírně poškozené levé očičko, ale to mu nic neubírá na kráse. Rád je venku, běhá a skáče po stromech. Je očkovaný, odčervený a připravený na odchod do nového domova. Je vhodný jako společník ke kočce, ale pouze do domku se zahrádkou.  26.1.2015 byl Kocour umístěn do Měnína, do domku se zahrádkou ke dvěma pejskům.

Další foto z pobytu u nás i z nového domova zde.

Kocour byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Andrea Kudláčová & kočička Misha a Julča a kocourek Diamond. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

27.1.2015
Dobré ráno!
Cestu zvládl velmi dobře. Doma hned všechno začal mapovat a hlavně jsme mu ukázaly jeho místo. Pak jsme teprve vypustily fenky a než ho očichaly vítaly ho jako Deryla. Sára pak zdivočela a začala ho honit. To samozřejmě Kocourovi nevadilo, protože je podstatně obratnější a máme zde spoustu prostoru, takže ji hravě utekl. Veronika se mále rozplakala, když si začal lehat a vyvalovat přesně tam, kde to dělával Deryl. Vrcholem všeho bylo, když si nechal nalít mísu z vodou do vany. Nevím kolik vypije Kocour vody, ale Deryl ji pil neustále z konve na chodbě a také z mísy ve vani. Kocour se velmi rychle se zabydlel. Noc přespal na peřině a od brzkého rána šmejdí. Dokonce už i přede. Teď už jen hlídat, abychom o něj nepřišly zbytečným útěkem! Přeji Vám krásný den a ještě jednou děkujeme, že jste se o něj tak dobře starala!

S přátelským pozdravem
Kristína a Veronika

3.2.2015
Zdravíme Vás!
Zabydlel se velmi dobře. Všechno mu teď patří včetně umyvadla, což mě straší nejvíc :o))))) Má pár svých vybraných míst a když mu to nestačí leze za námi do postele. Se Sárou si hrají a stejně tak si získává pomalu a jistě naši vetřelkyni, přebývající na verandě. Druhá Míca už je pomalu schopna odchytu a kastrace. Teď už jen čekáme na peníze. Tady to rozhodně za 10 euro nikdo neudělá ;o)). Kocour je zatím v izolaci doma a maximálně ho pouštíme na verandu. Dokonce ani Míca se kvůli němu, už ven nehrne.  Neplechu doma nedělá, jen si občas ustele na mém pracovním stole. To je otázka času a naučí se i určitým pravidlům. Je hodný a myslíme si, že i v pohodě. Umí si říct i o hru. Ze začátku mu nechutnalo, ale nyní jí všechno. Má zde spoustu prostoru a dům je mu celý k dispozici. Naučily jsme se novou hru „Dva v jednom“. To je, že Sáře uvážeme stužku na ocásek a necháme ji aportovat. Kocour ji pak nahání stužku a Sára před ním utíká s aportkem, protože si myslí, že ho chce taky. :o)))))  V příloze posílám pár fotek. A těším se příště!
S přátelským pozdravem Kristína

16.2.2015
Zdravím Vás, děkujeme za rady, ale byly jsme poučeny nejen od pí Karolíny, ale i z předchozího kocoura. Zatím chodí na dvorek raději na vodítku. Je super, velmi hravý a i spokojený. Nové jméno dostal a to Deryl, tak jako se jmenoval náš původní kocour, protože naše psí slečny na to jsou zvyklé. Přejeme hezký den, Tina

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kocourek!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 1. 2015 11:12)

Prosím,jen ho hned nepouštějte do míst,kde by se dalo uniknout ven.Ale to vám určitě dámy z sos řekly.Kocourek si musí zvyknout na váš domov,jeho chod,zvuky,pachy a hlavně na vás,zamilovat si hlazení,péči a přesvědčit se,že ten domov kde se nachází je ten pravý a už nechce jinačí.
Držím pěstičky,aby si kocourek zvykl a byl u vás šťastný,je to krásný chlapík.Jen by si ještě zasloužil krásné kocouří jméno...........Mějte se pěkně a hodně štěstí!

Re: kocourek!

(Veri Vestra, 16. 2. 2015 7:36)

Zdravím Vás,děkujeme za rady,ale byly jsme poučeny nejen od pí Karolíny,ale i z předchozího kocoura.Zatím chodí na dvorek,raději na vodítku.Je super,velmi hravý a i spokojený.Nové jméno dostal a to Deryl,tak jako se jmenoval náš původní kocour,protože naše psí slečny na to jsou zvyklé.Přejeme hezký den Tina&Veri Vestra

Re: Re: kocourek!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 2. 2015 19:07)

Krsné jméno,krásnému kocourkovi!Mějte se pěkně.