Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kofi

24. 11. 2013

 

dscf3544.jpgKočka, nar. 5 / 2013

Kofinka byla nalezena se svými sourozenci u vinných sklepů v Josefově. Je moc mazlivá a společenská. Kočky snáší velmi dobře. 23.11.2013 - Kofi našla svůj domov na I. umísťovací výstavě, v bytě, v Brně, kde je už jedna kočička.
 

Další fotky Kofi z pobytu u nás i z nového domova zde.

Kofi v televizi Dobré ráno na ČT2 - vstup 1vstup 2 a vstup 3 propagace První umisťovací výstavy koček v Brně.

 

Zprávy z nového domova:

 

25.12.2014
Ráda bych vám ukázala Kofi, kterou jsme si s babičkou od vás vzaly! Má 6 kilo a náš pan doktor Martin Petrlík řekl, že by se s takovou hmotností v přírodě neuživil ani gepard !!! : ) Taky usoudil, že když nejsme doma tak pravděpodobně naši druhé kočičce ujídá její porci ! : )

Mnoho úspěchů s kočičkama přeje Simča s babičkou!!!! Děkujeme za Kofi !!!!!

6.4.2015
Krásné velikonoce přeje Kofi!  smiley
kofi250.jpg
 
25.11.2018
Dobrý večer,
zdravíme z Brna, 23.11.tomu bylo 5 let, co jsme vezly (na základě shlédnutí ČT2 DOBRÉ RÁNO) do Husovic granulky, nakoupily kalendář atd. Doma na nás čekala Apolenka, tu
kofinka.jpgjsme si dovezly 3.3.2012 z Tetčic od MUDr.Dvořákové. S kočičkami jsem měla zkušenost max. na návštěvách u přátel, bála se jich. Jelikož mám vnučku v pěstounské péči, měla na dvorku 5 koťátek, otec zakázal, aby si je odvezla s sebou.... rozhodly jsme se získat kočičku jinak. Apolenka měla levou nožičku pravděpodobně někým zlomenou. Získala si postupně moji důvěru a lásku.
To jsem netušila, že si o 8 měsíců později přivezeme Kofinku. Brzy si holky na sebe zvykly. Kofi prodělala operaci, měla 5 moč. kamínků. Vše dopadlo dobře, místo dovolené jsme investovaly úspory Kofince. V současné době papají N&D-granule, moc jim chutnají.
Zdravíme všechny v SOS Hodonín a přejeme co nejvíce hodných zájemců o Vaše svěřence, mňau.
Draha L. s vnučkou Simčou

 
Další fotky Kofi  zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratuluji

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 26. 12. 2014 7:56)

k tak krásné"pucině",mám taky takovou šestikilovou pucku,takže když si na mne lehne,tak jako Vaše Kofi,je to zátěž,ale krásná zátěž!!!!
Hodně zdraví všem u vás doma a pozdrav
Daniela