Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konny

28. 11. 2015

kony400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2014

Konny je kocourek, dostala ho paní z ubytovny v Hodoníně od souseda, který Konnyho našel na své zahradě. Paní však  kocourka nechtěla a dala ho k nám. Je to krásně mourovatý kocourek, velice přítulný a mazlivý, rád si hraje a pokud si chce s vámi hrát, bez váhání vám hračku přinese sám. Z našeho depozita bude i uvyklý na psa. Je vhodný pouze do domku se zahrádkou. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Konny umístěn do Řícmanic u Brna, do domku ke kočce, kocourovi, papouškovi, kozám, slepičkám a dalšímu zvířectvu.   

Další fotky zde.

Konny byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Jirka a Dana, Princezna, Mikeš, Vinci, Lucky, Rona a Viky. Moc děkujeme!

Zprávy z nového domova:

29.11.2015
Dobrý den.
podávám hlášení z Konnyho nového domova. Konny prvních pár hodin vrčel na všecko a všecky ale zvědavost a touha po pomazlení byla silnější než on :D Konny se hnedka první den najedl teda asi spíš nacpal , i pije normálně :) ... Na našeho Ferdu vrčí ale hold si zvyknou nemají jinou možnost :D vrčel i na psy a teď už okolo nich chodí a naráží do nich hlavou a nechává se očmuchávat :) ... Docela dost se fixnul i na mého osmiletého syna chodí za ním i na záchod :) Dneska jsem mu dávala pamlsky sušeného lososa a myslím že by kvůli němu udělal i stojku :D Zdá se že bude pěkně žravej tak budu muset dávat bacha aby z něj nebyla koule (už tak je trošičku načechranej řekněme) :D už byl natolik zkoumat dům, že objevil i moje risotto a s péčí o moji postavu mi ujedl :D ....
Když jsem šla večer spát spal u malého, ale v noci přesídlil ke mě (mám vyhřívanou matraci tak si nedělám iluze o lásce :D ) .... Zítra jdu do práce a starousedlíci budou pres den venku, tak to doma Konny to odpoledne snad přežije sám s mejma dvouma fenkama a teda spíš doufám, že s ním přežijí moje dvě morčatka a papoušek, co mám v kleci, jelikož jsou pro něj samozřejmě velmi atraktivní :D ....
Mějte se hezky  posílame pohlazení všem kočičkám. M.

22.12.2015
Dobrý večer,
poctivě hlásím, že Konnymu se daří dobře, už zvládá i naše původní číče :) je na něm vidět, že chce strašně ven, pořád mi sedí u oken a likviduje žaluzie :D Nicméně chci ho nechat aspoň ještě 14 dní doma.... Celý den se moc nepomazlí ale večer se z něj stává lepidlo, které se na mě přilepí a nehne se :) ... Přejeme veselé Vanoce a klidné svátky. M.


31.12.2015
Konny Vám přeje šťastný rok 2016 a hodně zdraví a pohody jako si dopřává i on sám :-)

konny400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.3.2016
Dobrý den,
podávám informace o Konnym. Je to mazel až na půdu, ale jen když on chce, no jo to my "kočičáci" známe :-) Trošku zlobí, i když on to bere jako pravý opak... nosí mi furt zakouslé sýkorky :-( a ony ty potvory se zabydlely u nás v zahradě ještě ke všemu ..... To vstoupily do jámy lvové,  no co nedělám nic pud je pud :-)

konny300.jpg

 

 

 

 

 

5.10.2017
Posíláme pozdravy z domova. Konny je ve formě, má se dobře. Jen tu myš, co máme doma, už by mohl chytit, ale na fotkách je jasně znát jeho názor na moje řeči typu chyť myšičku :D

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí Konny!

(Renata Žaludová, 28. 11. 2015 23:31)

Kam jsi to vlastně jel, Konny? Do Řícmanic nebo do Bílovic? Nebyl jsi to Ty, s kým jsem jela šalinou z výstavy? Tak ať si v novém domově brzy zvykneš, a buď na sebe opatrný, aby z Tebe měli doma jen radost, tak jako já z kocourka Franka, kterého jsem si také tak vezla před 2 roky ke své kočičce do Brna

Re: Hodně štěstí Konny!

(Dana Markovicova, 29. 11. 2015 15:10)

Jeli jsme do Bílovic a pak tři zastávky autobusem za Bílovice :) ... Konny si doma krásně zvyká je to mazlík a jedlík :) z výstavy tramvají se mnou jela milá paní s kloboukem tak nevím jestli jste to Vy :)

Re: Re: Hodně štěstí Konny!

(Renata Žaludová, 29. 11. 2015 21:52)

Dobrý den, ano to jsem byla já kdo s Vámi jel z výstavy. Mám čtyřletou Sally - kotě od kamarádky, a tříleteho Franka (je na tomto webu mezi umístěnými) z první umísťovací výstavy. A koncem zaří přijel, vrácený z Prahy a v dost špatném zdravotním stavu, bratr Sally Odysseus, tedy také čtyřletý. Teď už je mu líp, ale musí držet dietu kvůli struvitům v moči.
Hodně štěstí Vám i Vašim zvířátkům, zvlášť zdravím Konnyho!

Hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 11. 2015 18:38)

V novém domově,Konny,a krásný,dlouhý kočičí život!