Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kris 02 a Kája

8. 9. 2023

kris.jpgKocour, nar. 2/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

Při kastracích koček v rámci Kastračního programu v jedné domácnosti v Dubňanech jsme hledali domovy čtyřem koťatům. Pomocí FB se nám podařilo všechny koťata zadat, ale musela samozřejmě zůstat do 3 měsíců u kočky. Poté jsme zájemce kontaktovali, ale bohužel, pouze zájemkyně o šedobílou kočičku Lois si ji převzala, ale ostatní zájemci už nám neodpovídají. Proto kocourci Kent (černobílý), Kvído a Kris (oba šedobílí) byli přijati do útulku a hledáme jim domovy. 19.5.2022 - Kris je miloučký a mazlivý kocourek a velký fešák! Určitě potřebuje podobně starého kamaráda - kotě nebo mladou kočku, aby si měl s kým hrát a prohánět. Sourozenci mohou do nového domova odejít i spolu, v různé kombinaci, ale není to podmínkou. 24.5.2022 - Kris odjel do nového domova, do Vnorov, kde mají dvě kočky a dva psy. ... Později se ukázalo, že Kris je kočička!

Další fotky zde.

mensi.jpgKočka, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

1.6.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v Mikulově u ubytovny venku porodila kočka koťata. Teď jsou jim cca 3 týdny, kočku u ubytovny lidé krmí, ale jedno z koťat v noci zmizelo. Kočičí mámu s celou rodinkou jsme přijali do naší dočasky a u nás jsme zjistili, že další  kotě má na krku absces po kousnutí. Koťata jsou dvě tříbarevné kočičky Kája a Kira, kocourek Kasper. 6.8.2023 - Kája je krásná kočičí slečna, jemná, hravá, mazlivá, je vhodná i do rodiny s dětmi, samozřejmě potřebuje i podobně starého kočičího kamaráda, může odejít s některým sourozencem (kočička Kira a kocourek Kasper). 8.9.2023 - Kája dnes odjela do nového domova, do Vnorov, do domku se zahradou, kde na ni čekají dva kočičí kamarádi a pes.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

29.5.2022
Dobrý den,
Kris se má dobře, je to velký mazel, už se začíná kamarádit s našima kočkami. Chutná mu a je spokojený.
S pozdravem K.

19.9.2023
Dobrý den,
Kája je skvělá kočička. Ráda se mazlí a nejraději spí s námi v posteli. Rychle si zvykla na naše kočky a už jsou kamarádi. Chutná ji u nás. Je opravdu skvělá a moc Vám za ni děkujeme. S pozdravem K.

zuzanka3.jpg10.10.2023
Dobrý den,
píšu ohledně Káji. Má se moc dobře. My jí říkame Zuzanka. Roste jako z vody. Posílám nějaké fotky. Ta šedá kočička je Miko, to loňské kotě co jsme si od Vás vzali (Kris).

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář