Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kristián 03

19. 9. 2017

kristian270.jpgKocour, kastrovaný, nar.4/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Kristán byl nalezen sám opuštěný v parčíku na Sacharovově ulici v Hodoníně. Pár dní před tím zde byla nalezena Janinka - myslíme si, že koťata patří k sobě a někdo je tu vypustil. Kristián je milý kocourek, je velice hodný, bezkonfliktní, kliďas a určitě bude dobrým společníkem vaší kočce. Nevhodný jako jedináček. 3.3.2017 Kristián byl umístěn do Brna, do bytu, ke kocourkovi.
5.3.2017 byl Kristián po dohodě vrácen k nám, zpráva níže.
19.9.2017 Kristián byl umístěn do Žarošic, do domku, k jedné kočičce.

Další fotky zde.

Kristián byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočka Reila. Děkujeme!

 

Zpráva z nového domova:

kristian250.jpg5.3.2017
Vážení,
dnes jsme  Vám museli bohužel vrátit kocourka Kristiána. Problém nebyl na jeho straně, je to zcela zlatý nekonfliktní kocourek, který si dobře zvykal, mazlil se, vzorně čůral do hovníku a začal i baštit... Důvodem bylo chování našeho desetiletého kocouřího kmeta Bendžina, který se  asi cítil přírůstkem ohrožený a vyhlásil protestní hladovku ( více než 2 dny vůbec nejedl a nepil), ale přestal s námi komunikovat, schovával se za nábytek a nechtěl na sebe nechat ani sáhnout. Vzhledem k Bendžinovu stáří a chorobám jsme se domluvili s paní Tomalovou, že Kristiána vrátíme. Je nám to moc líto a proto bychom ho chtěli aspoň adoptovat na dálku, pokud jeho předchozí adopce už byla zrušena. Pokud ne, tak nám prosím doporučte někoho jiného, trvalý příkaz jsem už zadala.
Chtěla bych Vám moc poděkovat za velmi vstřícný - profesionální i lidský přístup a omlouváme se za potíže, které jsme Vám - velmi neradi - způsobili.
Velice obdivuji, jak jste schopni tuhle nepřetržitou službu kočičákům trvale zvládat na tak vysoké úrovni.
S pozdravem Sylva K.

Paní Sylva nám napsala už v lednu:
Loni na jaře nám umřel milovaný kocourek, takže v současnosti máme již jen jednoho a zdá se nám, že stále po kamarádovi teskní a že by mu nový kočičí kamarád přišel vhod. Náš Benžin byl ve dvojici ten nedominantní, je trochu plašan, cizích lidí se bojí, je už starší - je mu deset let ( ale je velmi čilý, hravý) a kromě toho měl problémy s močovými cestami - měl struvity, tak je na dietě ...
Kocourek Benžin našeho Kristána nepřijal a vzhledem k jeho věku a nemoci není dobré čekat, že si zvykne, proto jsme Kristána vzali zpět.

 

Zprávy z nového domova č.2:

kristian300.jpg24.9.2017
Dobrý den,
posílám pár fotek Kristiána. Kristián se hodně mazlí a tak různě se u toho kroutí, že není možné ho pořádně zachytit :-) a tak fotky nejsou moc povedené, časem bych poslala lepší...
Spí s námi v ložnici, ale s Adélčiny strany jestě není přijatý - chce to čas...
Posílám také fotky našich kočiček a pejska co už bohužel nejsou mezi námi a poslední fotku s citátem pro pobavení :-)
Děkujeme Vám za krásného kocourka a přejeme ať se co nejvíc kočiček podaří umístit k hodným lidem.
Mějte se krásně, s pozdravem K.

kristian-maly.jpg6.10.2017
Dobrý večer, posílám aktuální fotku z dnešního odpoledne, kdy mají kočičáci siestu na křesle - dnes takto leželi spolu poprvé :-) tak uz to vypadá na dobré cestě. 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář