Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryšpín05 (nyní Kari)

18. 1. 2014

img_0505.jpgKocour, nar. 8/2013

Tento dlouhosrstý kocourek, se přidal na ulici k lidem, kteří nám ho přinesli. Je to hravý, veselý a úžasný miláček. Musí být umístěn jen do bytu, protože je moc důvěřivý a venku by mu hrozilo nebezpečí. 18.1.2013 byl Kryšpín umístěn ke dvěma kocourkům do Prahy do bytu.

Fotky Kryšpína zde.

Zprávy z nového domova:


18.1.2013
Dobrý večer,
tak kocourek Kari (Kryšpín) si zvyká dobře. Papá granulky i masíčko a byl několikrát na záchůdku. Přes den spinkal v posteli a s kočkami se dělí i o hračky. Má rád novou péřovou vábničku a hraje si i s chrastítkem od Vás. Celý den vrní a občas mňoukne- to když se zapomene v jiné místnosti a nevidí nás:)) Očíčka mu nijak netečou, ale prášky poctivě dobereme.  Posíláme pár fotek, které jsme pořídily během dne. 


28.1.2013
Dobrý den,
posíláme další pozdrav z Prahy. Karíčkovi se daří výborně, stále si hraje a poslední dny je také hodně komunikativní:) V noci už nespinká s námi v posteli, ale na škrabátku a přes den skáče na závěsy a loví co se dá:)) Když má mazlivou tak si zase hraje na nejhodnější kočičku:) Zkoušíme teď klikrtrénink tak je pořád nacpaný nějakými ňamičkami a moc mu to vyhovuje:) Přikládáme opět pár fotek pro ilustraci
S přáním krásných dní
...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné zprávy

(Daniela, 29. 1. 2014 19:10)

o Karíčkovi,je miloučký,těším se na fotky a další pěkné zprávy jak Karíček poroste.Mějte se všichni moc krásně.
Kočičí kamarádi a Daniela

kocourek Kari(Kryšpínek)

(Daniela, 19. 1. 2014 17:48)

je moc krásný kocourek i když jako každý "puberťák"když trošku odroste z koťátkovské kulaté pucky se nyní řádně vybarvuje a určitě z něj bude náááááááádherný kocouří kluk,který bude stejnou ozdobou nového domova jako jsou ti dva krásní kocourci na fotkách.Má úžasně roztomilá očka,která jsou, jestli se nemýlým plné lumpíkových jiskřiček,asi to bude pořádný číslo,ale rozkošné......
Všem třem kocouřím"mušketýrům" přeji krásný,dlouhý a spokojený život a moc je pozdravuji od své šestičlenné kočičí party.Budu se těšit,že občas pošlete fotečku jak Kari roste a "mužní".
Zdraví všechny do Prahy Daniela z Moravy