Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryštof(07)

24. 10. 2014

krystof.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2012

Kryštof se spolu se sourozenci narodil kočce Mary v Dubňanech u zdravotního střediska. Paní, která tam o nich věděla, je donesla k nám, když byly koťatům 3 dny. Kryštof je milý, hravý, veselý a společenský.  Kryštof byl už jednou  umístěn, ale po dvou měsících se nám vrátil, jelikož se mu v novém domově nelíbilo. 24.10.2014 byl Kryštof umístěn do Hustopeč, do domku ke kočce.

Další fotky zde.

Kryštof byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

 
24.10.2014
Žádná rvačka neproběhla, zatím je každý v jednom koutě, občas uraženě mňouknou a kočka Ingrid z dálky nakoukne. Zítra se zase ozveme.
 
26.10.2014
Navečer, když Ingrid (naše kočka) nebyla doma, se Kryštof vydal na průzkum celého bytu. Noc byla náročnější, chodila a mňaukal, uklidnil se při pohlazení. Ráno se schoval do pelíšku a teď spí. Ingrid ho zatím z dálky pozoruje  a když se Kryštof přiblíží, tak syčí.
 
29.6.2015
Dobrý den,
posíláme pozdrav od Kryštofa z Hustopečí! A hlavně posíláme dlouho slibované fotky.
V první řadě Vám musíme napsat, že Kryštof je naše zlato kočičí J a že je u nás doma ... vlastně, že nás Kryštof a Ingrid (naše druhá kočička) nechávají bydlet u sebe doma výměnou za přísun dobrého krmení a pravidelné mazlení. O Kryštofovi jsme rychle zjistili, že dělá všechno naplno a do všeho se pouští na sto procent, někdy doslova po hlavě.
Prostě když spí tak ho jen tak něco nevzbudí, když zlobí tak všechno kolem lítá (hlavně Ingrid), když se chce někam podívat tak si vždycky najde cestu jak se dostat tam kam chce, ale zpátky je to občas horší … Je taky výborný společník, který musí kontrolovat všechno co se doma děje a u všeho musí být první, hlavně u umyvadla v koupelně.
V jedné věci jste ale neměla pravdu. Když jsme si Kryštůfka odváželi tak jste říkala, že to není chovací kocourek … ze začátku opravdu nebyl. Asi měsíc dva potom co se u nás zabydlel začal chodit do předsíně a úpěnlivě tam mňoukal. Uklidnil se až v náručí.
A potom nám to došlo. V předsíni jsme ho vždycky zvedli do náruče, když někdo přicházel nebo odcházel, aby se náhodou neprotáhl dveřma a neutekl. Kryštof si asi zafixoval, že v předsíni se může dostat do náruče a tak se toho dožadoval Je to prostě náš velký mazel!
Posíláme zatím pár fotek, brzo pošleme další!
Ivana a Luděk

11.4.2016
Dobrý den,
posílám do Hodonína pozdrav a velké poděkování od Kryštůfka za hračku, kterou jsme mu od Vás přivezli z Bojkovic. Myška je prostě boží, je to teď jeho oblíbená hračka :-).

krystof-350.jpgPosíláme pár fotek, ať vidíte jak se u nás Kryštůfek má a jak nám pomáhá. Nejraděj pomáhá s vařením, ale je moc šikovný i při uklízení a balení kufrů na cesty, i opravář je to zdatný. Rozbalování balíků je taky príma, protože bude nová krabice na zkoumání. Převlékání postele si vyloženě užíval a jako první vyzkoušel, jak hezký voní nové povlečení a jak se na něm leží.
Po té spoustě práce si zaslouží trochu odpočinku u televize s dvounožci anebo se svojí „ženou“ Ingrid, ale spát chodí vždycky s námi, ať chceme nebo ne, v deset už se dívá co se děje, že se nejde spát :-).
Teď už se Kryštůfek moc těší na sluníčko, protože úplně největší a nejlepší je to lovec. Už se těší, jak zase bude prohánět myši, ještěrky a všelijakou havěť v okolí.
Zdravíme všechny v Hodoníně
Ivana a Luděk, Ingrid a Kryštof

5.3.2017
Dobrý den,
posíláme pozdrav z Hustopečí od Kryštofa a Ingrid.
Strašně to utíká, už je to skoro rok co jsme Vám psali naposledy. S Kryštůfkem se opravdu nenudíme, mysleli jsme, že nás už nedokáže překvapit, ale přeci jen pořád to dokáže. No znáte někdo kočičku, která vám z odpoledního lovu přinese místo myši klobásek? Tak tohle Kryštof umí. Nevíme, kde ji vzal nebo dostal, ale loni v létě nám prostě přinesl klobásek.  Ani kousek neujedl, asi se chtěl královsky
krystof300.jpgrozdělit :-). Opravdu jsme nepřišli na to, odkud „úlovek“ byl. 
O Vánocích si asi nebyl jistý, jestli dostane nějaký dárek, tak si ho sám ulovil už dopoledne na Štědrý den. Přinesl si mladého potkana. Kryštof nemá rád, když na něj sněží a proto jsme si, vzhledem k tomu jaká byla letos zima, mysleli, že nebude chtít chodit ven, ale to jsme se spletli. Na terase za domem skákal v závějích jak šílenej, ale koulování rád nemá :-). Pořád moc rád pomáhá u vaření, hlavně když se vaří jeho oblíbené kuřecí maso, tak si ho raději hlídá. Převlíkaní postele je jeho oblíbená činnost a vždycky musí být první, kdo leží v čistě povlečené posteli. Podle fotek sice vypadá, že pořád spí, ale ve skutečnosti jsme rádi, když na chvíli usne.
Děkujeme za nové hračky, na fotce je jasně poznat, že mají úspěch.
Zdravíme všechny do Hodonína
Ivana a Luděk, Kryštof a Ingrid

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To bude dobré,jen vydržet!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 25. 10. 2014 19:24)

A hodně štěstí a hodné lidičky,Kryštůvku!A už ten pravý,stálý domov!