Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kvído 08 a Molly 04

4. 9. 2023

4.jpgKocour, nar. 4/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.7.2023 - Studenti z Prahy, kteří jsou na dovolené našli kotě, v poli ve vysoké trávě, v Pasohlávkách po cestě do Aqualandu Moravia. Kocourek vystrašený, naříkající a vyčerpaný ... Kotě nesmíte nechávat venku, nemá zkušenosti, neumí se orientovat, lehce se ztratí! 14.8.2023 - Kvído je milý, krásný kocourek, zpočátku bude potřebovat čas, aby si na nové prostředí zvykl. Určitě potřebuje podobně starého kamaráda, aby si měl s kým hrát a prohánět, bylo by fajn, kdyby mohl odejít s některým kotětem od nás. U KOTĚTE JE KOČIČÍ KAMARÁD NUTNÝ, VÍCE ZDE. 4.9.2023 - Kvído dnes odjel společně s Molly do nového domova, do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Kvído byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

m12.jpgKočka, nar. 5/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.


23.6.2023 - Dnes jsme přijali maličké kotě, které naříkalo pod autem v Kyjově. Den předtím byla silná bouřka, kotě bylo natolik vystrašené, že se nedalo vylákat a oznamovatelka musela použít sklopec. Je to kočička asi 6 - 7 týdnů stará a měla by být ještě u své mámy ... Dostala jméno Molly. 14.8.2023 - Molly je milá, krásně vybarvená mourečka s bílými ponožkami, zpočátku bude potřebovat čas, aby si na nové prostředí zvykla. Určitě potřebuje podobně starého kamaráda, aby si měla s kým hrát a prohánět, bylo by fajn, kdyby mohla odejít s některým kotětem od nás. U KOTĚTE JE KOČIČÍ KAMARÁD NUTNÝ, VÍCE ZDE. 4.9.2023 - Molly dnes odjela společně s Kvídem do nového domova, do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Molly byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář