Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lada

17. 9. 2013

lada.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

20.4.2013 Dnes, v 9h. ráno, volala paní ze psího městského útulku, že na parkovišti před útulkem byla kočka v přepravce, vedle záchod, který byl plný silně znečištěného steliva, taška s hračkami a zbytkem steliva v sáčku. Kočka je želvovinová asi roč...ní, nevíme, co majitele dožene k tomuto kroku, protože podle vybavení co tam nechal, je patrné, že ji musel mít rád. Kdyby tam aspoň napsal, zda je kočka kastrovaná, protože poznat se to nedá jinak, než že ji budeme muset nechat operovat. Podle znečištěného záchodku to vypadá, že musela být pár dní někde zavřená, jíst zatím nechce. Kdyby holka uměla mluvit, hned by bylo jasno. Jmenuje se Lada podle paní z útulku. Lada je u nás velice nešťastná, bojí se druhých koček a je hodně nervózní. Prakticky neopouští skříňku v koupelně. Když se chviličku uvolní, jde vidět jak je hravá a moc by se chtěla mazlit. V novém domově by hodnou kočku nebo kočičky snesla, ale může jít i jako jedináček. 17.9.2013 byla Lada umístěna do Vlkoše, do domku, jako jedináček a má jen pro sebe babičku. Konečně šťastná Lada.:)

Fotky Lady najdete zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové, kočičkám Jonášce, Danovi a Amince, kteří Ladu během jejího pobytu u nás podporovali.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:
17.9.2013, sms

Dobrý večer, babičce jsem Ladu po poledni předala, moc se jí líbí. Na několi hodin se schovala za gaučem v jídelně, teď už je s babičkou společně v obýváku, něco málo i snědla a nechala se pohladit.

18.9.2013, sms
Kočička Lada spala vedle mne na posteli a dokonce šla na záchodek. Ráno se přišla mazlit, teď ji ale nemůžu nalákat na žrádlo, ale hlad ji donutí.

23.9.2013, sms
Kočička si už zvyká. Pěkně papká, ale granule jí moc nejdou, ale občas jsou i ty ujedené. Zdržuje se a spí co nejblíže u mne. Dala jsem jí plyšové hračky a hraje sis nimi - vyhazuje je do výšky, běhá po všech místnostech a vrčí, když chválím, tak ještě přidá. Papání má v kuchyňce a záchod v koupelně kam vzorně chodí. Ráda se dívá z okna, ale jak jede auto tak hned seskočí. Až si víc zvykne, tak ji pustím na chodbu a verandu a později do dalších pokojů a místností. Jsem s ní spokojená. Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář