Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ládínek

16. 4. 2016

ladinek270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Ládínek je kocurek, který byl nalezen na benzínce ve Veselí nad Moravou. Byl velmi zanedbaný, podvyživený a nemocný. Nyní už je v pořádku a může do nového domova - je to velký mazel, ale s ostatními kočkami se neustále konfrontuje, snaží se značkovat, bude lépe, když bude v novém domově sám. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Ládínek umístěn do Brna, do bytu, jako jedináček.

Další fotky zde.

 



Zprávy z nového domova:

17.4.2016
Hezké dopoledne přeji,
Ládinek byl včera, po příjezdu domů dost opatrný. Nevylézal z přepravky a jenom odpočíval po náročném dni. Netrvalo to ale dlouho a vydal se na průzkum. Opatrně a obezřetně. Večer už bych ale téměř jako doma, dostal chuť na hraní, jídlo a navštívil toaletu. Hurá!
V noci nás chodil do postele kontrolovat, jestli jsme mu neutekli :-) Partner, ač typický pejskař, se ho vždy ujal a pomazlil :-)
Druhý den už je jako doma, právě dohlíží jestli to prý píšu správně. Občas se lekne nečekaného zvuku ale jinak to tu má už pod palcem. Neustále je nenabažený hlazení a tulení, takže mu tuto potřebu naplňujeme co to jde :-)
S pozdravem
Eva, Jirka, Jeník a Ládinek

22.4.2016
ladinek300.jpgDobrý večer,
posílám pár fotek. Situace stále podobná, vše v pořádku, jen je Láďa občas vylekaný, po spánku nebo když slyší kroky na chodbě, ale nic co by se nedalo zvládnout. Už si vybral svoje oblíbená místa - viz modrá krabice na hračky, kam jde krabice jde i Ládinek. Miluje honění myšek a míčků.
Co mě překvapilo? Jeho společenskost, synovi se kočky mých rodičů vyhýbali, pravděpodobně prostě z opatrnosti ale Láďa cíleně za synem chodí, nabízí se mu, hrají si spolu (syn hází myšku a Láďa loví) a vůbec jsou to takoví parťáci. To je prostě super!
S pozdravem E., J., J. a Ládinek 

Naše odpověď:
Ládínek byl velice společenský kocourek a že je parťákem synka, to je fakt bezva, dítě má vyrůstat se zvířetem. To lekání taky přejde, on si zvykne na ruchy vašeho domu, tak jak si zvykl u nás. Tak díky za zprávu a pěkné fotky a mějte se pěkně.


16.7.2016
Přeji hezké léto a posílám pár zpráv o Ládinkovi.
ladinek350.jpg
Poslední dobou dost zmoudřel, už není tak divoký, prostě se uklidnil a je to pán domácnosti :-)
Donutil nás podstatně víc uklízet, protože je schopný sníst téměř cokoliv, hlavně synovi nedojedené jogurty a nedopitá kakaa musíme schovávat do lednice. Hlavně po mléku má střevní potíže takže musíme eliminovat, aby se k něčemu takovému vůbec dostal.
Je to vítací a vtírací typ. Musí být všude kde se něco děje :-) A pro pomazlení je schopný překonat jakoukoliv překážku.
Vypadá že je moc spokojený a to je hlavní :-)
Zdravíme z Brna, Eva, Jiří, Jeník a Ládínek

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ládínek

(Mirka L., 18. 4. 2016 19:39)

No ty jsi ale překrásně zbarvený fešák!!!
Budeš jistě ozdobou nového domova! Měj se moc a moc krásně!

Hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 17. 4. 2016 20:11)

Taky Ládínkovi přejeme krásný,dlouhý kočičí život u hodných lidiček,kteří si ho vybrali a mají ho určitě moc rádi.Měj se krásně,kocourku milý a pěkný!