Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lili

9. 6. 2017

lili350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Lili byla nalezena u brány ČEZu v Hodoníně. Je to krásná mourečka, milá, hravá, mazlivá a tulivá. 9.6.2017 Lili byla umístěna do Brna do bytu, ke kočce, která přišla o kamaráda.

Další fotky zde.

Lili byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

9.6.2017
Prepravku jsem nechala otevrenu, Lili tam zustala asi pul hod, pak se premistila pod postel, kde uz zustala. Domaci kocka na privitanou ocuchala a vypada to ze je zatim v klidu. Snad se Lili brzy prestane bat. Plakala trosku i cestou. V pokoji ma vse, i hracky. Myslim, ze to bude dobry, ted je v novem ve stresu, ale to chce na nic netlacit a dat cas. Dekuji.

10.6.2017
Dobry den, Lili je stale pod posteli. V noci konecne sla na pisecek, ale zatim nic nejedla ani nepila. Zacina mi to delat starost.

11.6.2017
V noci opustila ukryt a neco malo snedla, trosku sunky a trosku kapsicky. Divala se jak spim, ale musela jse na zachod, tak se zase utekla schovat. Rano byla opět pod gaucem. Beru to jako prvni krucek, snad se to bude zlepsovat

Kočky SOS:
Tak to je vyborne! Jste skvela, ze nepanikarite a mete trpelivost. Bude to dobre. Dekuju!

11.6.2017
Prvni veliky uspech! Odolala kapsicce, ale vylezla a zobala travu, napila se a snedla par granulek. Pak se protahovala, dokonce si lehla na zada a prevalovala se. Bohuzel, kdyz se priblizila k Sirunce, ta na ni zacala sycet. Lili se jeste vycurala a znovu zalezla pod gauc. Ale i tak jsem nadsena. Doufam, ze ji Sirael nezacne sikanovat. Ale vzdy byla mirna.

14.6.2017
Vcera Lili provedla podrobny pruzkum bytu, vse si ocuchala a prohledla. Dnes se nechala pohladit, dokonce i na brisku. Chce kamaradit se Siraelkou, ale ji se to nelibi, dokonce bylo i syceni nebo jde do vedlejsiho pokoje. Zatim o Lilku nema zajem.

26.6.2018
Dobrý den,
po roce posíláme moc a moc pozdravů všem do Hodonína. Lilinka se má moc dobře, je to taková malá čiperka, neustále na někoho nebo něco číhá, "zlobí " Siraelku (starší
s7301793.jpgkočička), hraje si se vším, co jí přijde pod tlapku a samozřejmě, jako každá správná kočička, občas vyvede nějakou tu lumpárničku.
Po příjezdu domů si velmi dlouho zvykala. Když už jsem si myslela, že to bude dobré, tak zase na 2 dny zalezla pod postel... a tak se to opakovalo až konce září. Nakonec jsem překonala moje částečné zklamání a řekla jsem si, že je zkrátka taková a že s její plachostí nic nenadělám. A najednou se stal zázrak, Lili mi začala pravidelně sedávat na klíně, pak se přesunula do postele (pěkně doprostřed) a těď už je jí všude plno, předvádí, co všechno umí a já chválím co to dá. Neustále se mi plete pod nohama a pomáhá se vším co dělám. Je to zkrátka největší mazel na světě a už si vůbec nedovedu představit, že bych ji neměla.
Ještě jednou zdravíme a přejeme pěkný den
Pavla a Lili

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář