Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lilinka 02

23. 1. 2015

lili350.jpgKočka, nar. 4/2014

Lilinka bohužel zaplatila vysokou cenu za výběr špatného veterináře. Jako koťátko byla vyhozená k firmě, kde se nad ní smilovali zaměstnanci. Začali ji tam krmit a nechali ji tam žít. Jednou přišla Lilinka se zlomenou packou, měli o ni starost a tak na své vlastní náklady vzali Lilinku k veterináři - MVDr. XY ve Skalici. Lilinka podstoupila operaci packy a dostala gel na drobné poranění, kterým jí prý mají packu natírat. To vše se událo před dvěma měsíci! Co bylo záměrem operace a co se vůbec během operace provádělo Lilince s pacičkou, nad tím zůstává rozum stát. Dnes (8.12.2014) po důkladné prohlídce bylo rozhodnuto, Lilinka musí na amputaci celé packy, ta už je bez šance na záchranu. Více zde. Lilinka je po amputaci, je moc statečná a hodná a brzy bude hledat nový domov. 23.1.2015 byla Lilinka umístěna do Brna, do bytu, kde jí budou dělat společnost kočičí kamarádi.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

Lilinka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Bachtíková. Moc děkujeme!


Zprávy z nového domova:

24.1.2015
Dobrý den,
včera jsme v klidu dorazili s Lilinkou domů. Cestou byla hodňučká, ani nepípla a pospávala. Jak jsme otevřeli přepravku, tak v ní 1 hodinu zůstala, pak jsme dali přepravku k dceři a Lilinka vylezla a zalezla si do kouta. V noci jsme Lilinku nechali u dcery v pokoji a ona v noci se najedla, a udělala svoje potřeby do záchodku. Ráno vlezla za dcerou do postele a nechala se od ní hladit.Dneska už 3 vylezla na výzvědy a seznámit se s ostatními našimi kočičkami. Kupodivu i když se k nim přiblížila na vzdálenost "fousku", tak na ni ani moc nesyčely. Asi vycítitli, že není úplně v pořádku. Takže teď je Lilinka zalezlá u dcery, už se i dnes 2x najedla, napila, očistila srst a chodí na výzvědy. Když je moc unavená zaleze do koutečku a spinká. Je cítit, že u dcery se cítí v bezpečí a je to tzv. "její kočka". Malá jí pořád hladí a je jí v patách, když jde na průzkum. Uvidíme, jak se všechno bude vyvíjet dál:-), ale myslím, že si kočky na Lilinku brzo zvyknou.

27.1.2015
Tak teprve dneska se Lilinka pořádně osmělila:-) Do dneška vždycky jen na chvilku vyšla z dceřiného pokoje, prohlédla si kousek bytu a zase rychle zalezla se najíst a na postel spinkat. Vlatně od pátku mimo chvilek na jídlo a prohlídku bytu hooodně spala. Dnes už víc cestuje a prozkoumává byt než spí. Takže už jsem klidnější, že je v pohodě. Tři naše kočky jsou s ní už v kontaktu, jen Aišina trucuje:-) Syčí na sebe s Lilinkou vzájemně. Časem se to poddá. První fotka z nového domova.

2.2.2015
Dobrý večer.
Tak posílám další fotky :-) Později jich bude víc, ale nechce stát v objektivu :-)
Jinak Lilinka už si hraje i s ostatními kočkami - doufám, že se mi to podaří natočit.... Je naprosto v pohodě, jen když zapomeneme a necháme kočkám přes noc granulky, tak se přejí a má trochu průjem. Jinak lítá po bytě jako éro a není na ní vidět, že má o nožku míň :-)   s pozdravem Dana, Brno

17.3.2015
Dobrý večer,
Tak Lilinka (kterou jsme přejmenovali na Nelinku, aby se to nepletlo s naší další kočičkou Lindou) už je po kastraci. Snesla ji naprosto v pohodě. Pan veterinář je perfektní a kastroval jí na boku, takže o 2 cm rance ani neví:-). S ostatními kočkami si hraje a nemá s nimi problém:-)
Moc Vás zdravím a také všechny vaše kočičáky:-)
S pozdravem Dana

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lilinka

(Jitka Šťastná, 20. 1. 2015 17:23)

Tak to jsou úžasné zprávy!!!
Moc Vám děkuji za odpověď a přeji Lilince, ať se jí v novém domově moc daří.
My máme doma roční kočičku Shelly, kterou máme od malinka a je jen doma a máme zasíťovaná okna. Nyní přemýšlíme o dalším kočičím přírůstku, aby byly doma dvě kočičky. Říká se, že ve dvou se to lépe táhne)) Tak se díváme na Vaše stránky a přemýšlíme o novém kočičím spolubydlícím a zde jsme si také přečetli Lilinčin příběh a její osud nás zaujal. Asi se s Vámi brzy spojíme))
Jitka Šťastná s rodinou a Shelinka

Re: Lilinka

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 24. 1. 2015 19:34)

Dobrý večer,v sos v Hodoníně si určitě kamarádku pro svoji kočičku a svoji další kočičí lásku vyberete,je tam spousta kočiček a kocourků-jeden hezčí jako druhý,kteří čekají na svůj trvalý krásný a hlavně láskyplný domov.Přeji vám hodně štěstí a věřím,že si vyberete srdcem a bude všem krásně.
p.s.jsem strašně ráda,že se má Lilinka tak pěkně a ,že je dozajista u hodných lidiček!Zdravím Lilinku a její rodinku do Brna a všechny kočkomily.

Lilinka

(Jitka Šťastná, 20. 1. 2015 15:30)

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak se daří Lilince. Je to úžasně statečná kočička.
Předem děkuji za zprávu.
Jitka Šťastná a kočičí mazel Shelinka

Re: Lilinka

(Kočky SOS, 20. 1. 2015 16:13)

Těší nás Vás zájem o Lilinku. Lilča se má výborně, dovádí a běhá po schodech tak, že si ani nevšimneme, že jí jedna packa chybí. Lilinka je rezervovaná a pokud vše klapne, v pátek jede do nového domova:)

Tripůdek Lilinka

(Lucka Matýšková, 26. 12. 2014 14:37)

Již skoro rok máme z Hodonína trojnohou kočíčku Moničku. Starosti, jak zvládne chůzi po schodech a výskok do postele byly zbytečné. Monča lítá po volných prostorech jako drak, běh ani chůze po schodech jí nedělají žádné potíže a kam potřebuje, tam se dostane. Stala se pevnou součástí naší rodiny a tak přeji Lilince, aby také našla lidi, kterým bude moci dát svoji kočičí přítulnost a dostane se jí lidské lásky a pomazlení.

Re: Tripůdek Lilinka

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 3. 1. 2015 9:20)

Nic mi neudělá větší radost než číst takové krásné zprávy z nových domovů kočiček,navíc Monička=moje srdeční záležitost!Děkuji vám za to,že jste jí poskytli tak krásný domov a přeji jen to nejlepší vám všem.I Lilince přeji nalezení stejně zlatých lidiček na jaké měla štěstíčko Monička.
Daniela Jestřábová