Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linetka 04

23. 4. 2022

1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

20.10.2021 - Obrátili se na nás zaměstnanci firmy Pureta z Hodonína, že se jim před několika dny ve firmě objevila kočka, mysleli si, že odejde, ale ona setrvává na místě. Je možné, že přijela v kamionu, které sem často přijíždí. Pomoci FB se snažíme najít majitele. 12.11.2021 - Linetka je krásná kočička, příjemné povahy, mazlivá. Necítí se ve společnosti většího množství koček dobře, od každého příchozího se nechá chovat a hladit, asi doufá, že už ji konečně odsud odvede ... Hledá domov maximálně u jednoho kočičího kamaráda, ale nejraději jako JEDINÁČEK. 23.4.2022 - Linetka dnes odjela do nového domova, do Hovoran, do bytu s terasou.

Další fotky zde.

Linetka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20220425_155437.jpg26.4.2022
Dobry den,
v sobotu jsme si přivezli domů kočičku Linetku. Překvapila nás, jak rychle se u nás zabydlela, jako by tu byla odjakživa. Prozkoumala všechny kouty v bytě, vždy, když se někdo z nás objeví v obýváku, běží jej přivítat. S dětmi to zvládá dobře, ale když si ji chtejí vzít na klín, míva vytasene drápky, tak je občas poškrábe. Trochu jsme měli obavy, jak zvládne být sama v noci, ale střídavě byla v pelíšku nebo na židli, byla klidná celou noc.

Máme doma morče, se kterým se zatím jen očichava přes klec a pozoruje jej, když je venku z domečku. Tře se nám ráda o nohy, naráží nám hlavou o ruce, abychom ji pohladili. Na zachod začala chodit hned první den.

2.6.2022
Report z Hovoran.
Lili se u nás zabydlela báječně. Měli jsme obavy jak to zvládne, když jsme četli různé "reportáže" jak to přemístění některé kočky špatně snášely. U Lili to absolutně nebyl tento případ. Hned, když jsme ji vypustili z přepravky, jako by se u nás narodila. :-) Akorát lozila na kredenc, na jídelní stůl, vyhrabávala květináče, ale to byla otázka 10 dnů než se to odnaučila. (Houklo se na ní zhurta, že nesmí). Po třech týdnech první pobyt venku. Byli jsme s ní na zahradě, byla s námi, bylo vidět, jak si nás hlídá jestli jsme tam. Potom najednou zmizela. Hodina napětí ... Potom už se stmívalo. Šli jsme domů. A ejhle. Hned, jak bouchly dveře od balkónu na terasu, už byla tam. Od té doby je to v pohodě. Cestuje si jak chce, (malinko měla problém s kocourem od souseda, který byl zvyklý si chodit po naší zahradě jako doma, trochu ji poškrábal, ale po trefě koštětem už se u nás neukázal.) :-)
Nejhorší je situace, když je někdo na zahradě a někdo v bytě. To Lili potřebuje opravdu vrátného. Pendluje sem a tam, jako by se chtěla přesvědčit, že tu jsme opravdu všichni.
Jinak je úžasná, život celé rodiny se naprosto proměnil.
Mějte se krásně, B. z Hovoran

linetka-mensi.jpg12.5.2023
Linetka je rok v novém domově a takto si to užívá!

 

26.8.2023
Smutná zpráva z domova Linetky:

Linetka přestala přijímat potravu, tak jsme ji dnes dovezli do Kyjova na pohotovost. Měla veliký vnitřní abces, který tlačil na míchu. Prý jsme tomu neměli šanci zabránit. Při operaci zemřela. Pláče celá rodina.

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář