Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liv

25. 1. 2018

liv270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2017
Umístění:

depozitum Hodonín I.

5.7.2017 - Strážníci z Moravské Nové Vsi nám přivezli kočku se čtyřmi koťaty! Vyděšená kočka a její koťata byla nalezena na Polní ulici v trávě, je jisté, že je sem někdo přivezl. Všichni jsou čistí, v pořádku, museli mít domov, ale zatím se bojí. Liv je černobílá s delší srstí.
22.8.2017 - Liv je zdravá, očkovaná a může do nového domova. Liv bude v novém domově zpočátku bázlivá, bude potřebovat čas a vaši trpělivost a pak se stane ozdobou vaší domácnosti a vaším mazlíkem. Nevhodná jako jedináček. 25.1.2018 - Liv byla umístěna do nového domova, do Kyjova, do domku, ke kočičce.

Další fotky zde.

Liv byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

liv300.jpg26.1.2018
Dobrý den,
kočička je v pořádku, tulí se na klíně a pěkně si přede. Obě kočenky se viděly ihned po příjezdu, naše kočička olízala Liv celou hlavu - neměly spolu žádný problém. 
Hezký den D.

1.2.2018
Dobrý den,
Liv je milý, spokojený, hodně zvědavý mazlík (asi byla zvyklá se tulit na klíně :-)). Zatím je i klidnější, než naše  8letá Ebi (ta rezavá). Posílám nekvalitní foto z mobilu, jakmile pořídím lepší, společné, pošlu. Hezký den, D.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář