Jdi na obsah Jdi na menu
 


Madlenka 03

1. 9. 2016

madlenka270.jpgKočka, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Madlenka byla nalezena v Lužicích. Děti ji měly pár dní doma, ale maminka jim to nechtěla dovolit a Madlenka skončila u nás. Je to kotě, milé, mazlivé, ale když se rozdovádí dovede i kousnout a i na kočičí kamarády je divoška. V novém domově potřebuje mladé kočičí kamarády s kterými by mohla dovádět.  Nevhodná jako jedináček. 1.9.2016 byla Madlenka umístěna do Bzence, do bytu, ke kočičce.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

4.9.2016
1. den probíhal mnohem líp, než jsem si myslela. Naše Lili malou očichávála, malá syčela a bručela, nenechala se.
2. den uslyšeli nasypání granulí do mističky, misku s konzervou obešli a ignorovali. Večer jsem si s malou teda sedla a dala jí konzervu pod nos.
3. den jsem dala konzervu radši oběma, protože jí to Lili očividně záviděla a den předem tu misku pro jistotu dojedla. Kočky už na sebe tak nesyčely, olizovaly se, budíček v 6 hodin ráno.
4. den už leží spolu, hrají si, dělají neskutečný bordel. Olizují se, skáčou, budíček v 6 hodin ráno.

madlenka300.jpgMadlenka je neskutečný žrout. Cpe se mi až do pusy, když jím, to samé dělá i přítelovi. Když dám Lili dobrotu, tak ještě než stihnu dát Madlence, tak už jí to krade a nenechá se. Dnes jsem oběma nakrájela vepřové maso, obě plné misky a stály pode mnou a dívaly se, jestli to jako myslím vážně, že si to musí vzít z té misky, protože dávat to z ruky do pusy je mnohem lepší.

18.12.2016
Madlenka je po kastraci v pořádku.

13.3.2017
madlenka350.jpg

 

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář