Jdi na obsah Jdi na menu
 


Margitka

14. 3. 2017

margitka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015
Umístění
depozitum Dubňany

Margitka se k nám dostala jako kotě, které porodila kočka v Sudoměřicích u domu, kam se přitoulala. Lidé se rozhodli kočku po kastraci ponechat, ale 4 koťata skončila u nás. Kocourci Chloupek, Bill už jsou v novém domově a Margitka s bráškou Benem na nový domov čekají. Margitka je přítulná, mazlivá  vděčná za každé pohlazení. 14.3.2017 Margitka byla umístěna do Starého Města, do domku, ke třem kočičkám.

Další fotky zde.

Margitka byla  adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

m300.jpg20.3.2017
Ahoj kamarádi,
Margitka se hlásí z nového domova. První den jsem byla tak trochu vystrašená. Nové prostředí, neznámé kočky a ještě ten pach psů, ještě že jsem si našla úkryt pod palandou. Mí majitelé se rozhodli se přátelit a lehli si na zem za mnou a udobřovat si mne.
Další den jsem se rozhodla začít prozkoumávat můj nový domov. Je tu krásné škrábadlo a tři kočičí kamarádi. Nejsou sice ze mne odvázaní, ale už si na mne zvykají. Ty hafany jsem sice ještě neviděla, ale jsou tu. Postupně den za dnem si zvykám na nový domov a potvrzuji svou pověst mazlivé kočky. Ležím s nimi na gauči a nechávám se hladit na zádech, na bradě a drápky přitom zatínám slastí do deky gauče. Granule tu mají moc dobré. Zatím ahoj Margitka.
P.S. Říkají mi Maruška

16.4.2017
Čauky mňauky, kamáradi,
tak se opět po čase hlásím se zprávami z nového domova.
Kočky si na mě už celkem zvykly, ale jsou to takoví povaleči a mouchy snězte si mě. Pořád se někde válí a není s nimi žádná sranda. Tak  jsem si ochočila psy, tedy spíš psa. Ten menší je gaučák a válíme se spolu na gauči, ale s tím větším je legrace. Otírám se o něj a lákám ho ke hře, a když se zapojí, tak si na něm cvičím kočarate a mňaui-jitsu. Jinak jídlo je mňam a s páníčky spím v posteli. Mají mě rádi a já je taky, i když jsem je nedávno pěkně potrápila. Málem všichni měli infarkt, když jsem se v nestřežené chvíli rozhodla zkoumat okolí a utekla jsem jim na půdu. Ale našli mě a nakonec jsem byla ráda, že jsem se vrátila domů do teplíčka. Za odměnu jsem dostala obojek s rolničkou a s telefonním číslem na paničku. Takže asi brzo zase někam vyrazím, abych dostala nějaký dáreček . ;-)
Mějte se všichni krásně a pozdravujte brášku Bena. Doufám, že se mu moc nestýská.
Pac a čumák, vaše Margitka - Maruška.
 
Další fotky zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodně štěstí Margitko

(jolana, 22. 3. 2017 8:32)

jsi krásná a noví páníčci jsou určitě pyšní, žes na ně počkala! hodně krásných chvilek se všema!