Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martin 02

3. 8. 2016

martin270.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Martin je nádherný zrzek, který s k nám dostal podvodem - jeho majitelka s přítelem nám kocoura přivezli s tím, že už se týden hladový vyskytuje v objektu TESPRY Hodoníně. Protože byl kocourek kastrovaný, předpokládali jsme, že má majitele a zveřejnili jsme jeho fotku na FB. A na to se nám ozvala první majitelka kocoura, že ho poznává a že ho s rodinných důvodů dala kamarádce. A světe div se, kamarádka byla ona slečna, která k nám kocoura přivezla!
Každopádně Martin je skvělý kocour, mazlivý a přátelský k lidem velkým i těm malým, rád se chová, rád je na klíně a rád si hraje s ostatními kočkami.
Nevhodný jako jedináček. 3.8.2016 byl Martin umístěn do Blanska, do domku ke kočičce.

Další fotky zde.

Martin byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Renata a Slávek Oborníkovi, kočičáci Morrisek, Tadeáška, Jurášek, Miky, Monty, Matěj, Mario a pejsci Oliver a Ajlínka. Děkujeme! 


Zprávy z nového domova:

8.8.2016
Dobrý den,
posíláme zprávu o tom, jak se daří našemu novému přírůstku.
Martin si u nás rychle zvyknul. Je milý, mazlivý a aktivní, ale také trošku plachý. Zatím citlivě reaguje na neznáme zvuky. Stále zkoumá celý dům a už si našel své místečko na odpočinek. Jinak je většinu času s námi. S naší druhou kočičkou se pomalu sžívají - včera už si spolu hráli, honí se a navzájem se pošťuchují.
Děkujeme a zdravíme do Hodonína.
R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martínečku,hodně štěstíčka a zdravíčka!!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 4. 8. 2016 17:55)

Zlatíčko krásné,už jen ty nejhodnější lidičky a nehladivější domov Ti ze srdce přejeme,kocourku krásný!