Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maud

30. 8. 2015

maud250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Maud je nádherná, světle šedá mourečka, která se objevila na sídlišti Větrná hůrka v Hodoníně. Zdržovala se tam v okolí dětského hřiště a pískoviště a jedna z maminek zavolala na Městskou policii a ta se obrátila na nás. Dali jsme na náš FB fotku kočičky a výzvu, zda se někomu neztratila, ale nikdo se nám neozval. Maud se zatím nijak neprojevuje, byla velice unavená a hladová a tak zatím pouze jí a spí a nebo pro změnu spí a jí :-)
12.7.2015 Po dvou měsících už víme, že
Maud je velmi milá a hrozně krásná kočka. Velmi mazlivá a vděčná za každé pohlazení. Neskutečně kouká! :-) Opatruje všechna koťata, i odrostlá. Jak se k ní některé dostane, hned ho poumývá od hlavy k patě! 30.8.2015 Maud byla umístěna do Brna, do bytu ke kočce.
 

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Maud byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

30.8.2015
Maud neohroženě vylezla z přepravky. Nic nedbala na syčení a jala se zkoumat okolí. Jakmile našla postel, vlezla pod ni :-)
Později:
Dobrý večer,
musím říct, že Maud netrvalo dlouho a vylezla z pod postele. Prošla si část bytu, kde zrovna nebyla Nixa, protože ta ji pořád nerada vidí. K večeru už byly schopné zůstat chvilku v jedné místnosti. Maud zatím nejedla, ale k miskam už několikrát došla. Stejně tak k zachůdkum. Obešla je několikrát, ale to bylo zatím vše.
Je velmi mazlivá, chodí si pro pohlazení a chtěla by se s Nixou moc kamarádit. Tak snad to Nixu brzo přejde a stanou se z nich kamarádky.
Pěkný večer. Eva

1.9.2015
Tak dneska další drobný pokrok. Nesyčí a neprská se pokaždé.
Maud si nechala si ostříhat drápky na předních tlapkach. Zadní ji ještě čekají.
Posílám foto. Nevydržely u sebe s Nixou dlouho, ale přece jenom mi udělaly radost Maud se snaží, ale Nixa nechce zatím ani slyšet.

3.9.2015 maud300.jpg
A mám velkou radost, že Vám můžu napsat, že to vypadá, že se Nixa a Maud už relativně zkamarádily. Dneska ráno si Nixa chtěla hrozně s Maud hrát a nakonec byly vidět i nějaké pokusy z její strany. Tak je to na velmi dobré cestě.
Pěkný den
Eva L.

10.9.2015
Ty dvě už na sebe neprskají. Že by se milovaly, to ne. Tak nějak se tolerují. Maud pořád ještě hodně ji, ale je to lepsi. Nechá na sebe i víc sáhnout, i kdyz v náručí pořád být nechce. Ale sem tam si nechá sáhnout na bříško. Takže mírné pokroky by tu byly. :-)
Dnes večer si krásně spolu hrály. Teda, jedna po druhé z poza rohu vždycky vyběhla. Střídaly se. Takže to bylo i spravedlivý. Maud je moc hodná, ale opravdu nechce ani na klín ani do náruče. A když, tak jen na chvilku.
V klidu už vedle sebe jí. A musím říct, že když pokaždé vymetla misku po Nixe, tak jsem měla pocit, že má hlad, ale když jsem zdvojila porci, tak v misce zůstalo a obě to v pohodě nechaly okorat. 

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherná Maud!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 30. 8. 2015 20:41)

Krásko Maud,všechno nejkrásnější v novém domově a klidný,dlouhý život plný lásky!Ať ta tvá od přírody smutná,ale nádherná očka září štěstím!