Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maxmilian

20. 1. 2014
img_4674.jpgKocour, nar. 9/2013

Maxíka jsme spolu s dalšími 3 koťaty odchytly v areálu MŠ ve Skalici. Podle učitelek se tam kočky množily už přes 10 let a koťata vždy přes zimu umřela. Na dotaz, proč už je dávno nedaly vykastrovat, nám bylo řečeno, že to přece není v jejich popisu práce. Místo toho učí děti, že kočky jsou fuj, jsou nemocné a ať na ně nešahají. Koťata byli opravdu ve velmi špatném a zanedbaném stavu. Všichni trpěli na herpes virus a přes neskutečně zahnisané oči už skoro ani neviděli. Maxík se zprvu lidí bál. Byl zvyklý, že ho všichni jen odháněli. U nás se dal krásně dohromady. Vyčistili jsme mu kožíšek, vyléčili oči a z Maxíka se stal velký krasavec. Rád si hraje s ostatníma kamaráda, ale zabaví se sám třeba i jen s propiskou. Na společnost lidí si zvykl rychle a dnes už je to velký mazel. Bude vám zdobit váš domov. 19.1.2014 byl Maxmilián umístěn do Zlína, do domku, ke kočce.
 
Fotky Maxíka z jeho pobytu u nás a z nového domova zde.
 
Zprávy z nového domova:

20.1.2014
Dobrý den, včera jsme přijali Maxíka a začali jsme mu říkat Mikeš. Mikeš je úžasný kočičáček, hraje si s dcerou, je milý a na všechno si rychle zvyká. Jsme moc rádi, že nám tak rychle nahradil toho našeho malého, o kterého jsme přišli. Dcera Diana je moc ráda, že má znovu kočičího kamaráda. Děkujeme moc, fotečky pošleme.

21.1.2014
Dobrý den, Mikešek je v pohodě, spali s Diankou, rychle se seznamuje se vším. Nejraději leží na sedačce v hale. Je moc milý

26.1.2014

Dobrý den, Mikeš už je jako doma, chutná mu a je kamarád se všemi, chtěl by jít ven za psíkem, to ale ještě nemůže. Tak sedí u okna a dívá se na něj. Myslím, že mu pomáhá ten sirup.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mikšíček.....

(Daniela, 30. 1. 2014 21:29)

je nádherný a moc mu to sluší u takové pěkné panenky,která ho chovušká.Jen tak dál,Mikešku,měj se krásně.Pěkný pozdrav od kočičích kamarádů.

Tento Mikeš je a bude velký fešák!

(Daniela, 21. 1. 2014 19:22)

Blahopřeji k němu,je to moc pěkný kocouří kluk a bude z něho určitě krásný,statný kocour.Přeji dlouhý,zdravý život,Mikešku.
Daniela+šest kočičích miláčků