Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medvídek Pú

14. 4. 2011

medvidekpu22.jpgBílý kocourek, kterému jsme pro jeho milou povahu a kulatý vzhled daly jméno Medvídek Pú, se zdržoval se u činžáku na Národní třídě, kde ho paní krmila. Nejprve jsme jej nechaly vykastrovat a vrátily zpátky, když pak ale později onemocněl, vzaly jsme ho k nám. Je to velmi hodný, bezproblémový kocourek, s každým se snese. V novém domově bude potřebovat výběh. 17.4.2011 byl umístěn do Rohatce do domku se zahrádkou.

Fotky zde.


 

 

Z jeho nového domove máme tyto zprávy:

17.4.2011
Dobrý večer, kocourek byl zalezlý pod sedačkou. Před dvěma hodinami sám vylezl, najedl se, všechny obešel. Teď leží na sedačce a rozhlíží se, pospává.

19.4.2011
První noc nad ránem jsem byla dole pro něj a na dnešek spal se synem. Papá, je tu s nám a když chce být sám, jde tady do pokoje. Chvilkama z pohody se jakoby lekne a letí nahoru po schodech a tam mňauká, zavoláme ho, sejde dolů a zas je nebo vypadá v pohodě. Rád se tulí, dveře zavíráme, ale ony ho moc nezajímají, i když někdo prochází, ven se zatím necpe. Zdá se, že je v pohodě.

Videa, kde je Medvídek Pú:


Video z depozita Nadi Tomalové - 18.3.2011


24.4.2014
Medvídek Pú se nám z nového domova ozval po 3 letech:

Už tři roky je to náš miláček. Jen se jmenuje Kája. Děkujem za něho! Nové fotky zde.

4.6.2014
K medvídkovi Pú se přistěhovala kamarádka, úplně plachá. Později majitelé zjistili, že má u nich na půdě schovaná koťátka. Domluvili jsme se, že koťátka budou ochočovat a až začnou jíst, půjčíme jim nášlapnou klec na odchycení maminy. A tak se stalo. :-)
Více v rubrice Pomáháme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(H. & spol., 27. 4. 2014 19:08)

Moc hezký kocour, je vidět, že se má dobře!