Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miňonka 02

2. 4. 2017

min350.jpgKočka, kastrovaná
Umístění:
dočasná péče Starovičky

Miňonka se přitoulala na dvůr k jedné paní v Dobroníně. Kočičce chybí kousek zadní tlapky, jedná se o staré zranění, ale nožička se bude muset amputovat, protože zkrácená délka způsobuje potíže s chůzí. Miňonka je milá a mazlivá mourečka. 3.3.2017 Miňonka je po amputaci. 29.3.2017 Miňonce se rána pěkně zhojila a může do nového domova. 2.4.2017 byla Miňonka umístěna do Brna, do bytu, k jedné kočičce.

minonka300.jpgDalší fotky zde.

Miňonka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Libor a Pavla Adamíkovi. Děkujeme!

 

 

Zprávy z nového domova:

6.4.2017
Miňonka se má skvěle, úžasně a rychle se adaptovala v novém prostředí, řekla bych, že obratem. Je hodná, nenáročná, mazlivá a vypadá velmi spokojeně. Chodíme spolu po bytě (tedy já chodím a ona mi leží na hrudníku :D ).
Granule valí jak o život a kočičí mléko jí taky jede hodně ;-).  Nemusíte mít strach. Kdybych měla být v příštím životě zvíře, chtěla bych žít u sebe :-D Jen je ještě problém s mou první kočkou Safou. Tak nějak špatně přijímá konkurenci. Ale tohle se snad brzy poddá.
Zdravíme z Brna

 

m-mala.jpg23.9.2017
Dobrý den,
Miňonka se má skvěle, furt se jen valí, jí a mazlí.
Pokud se jedná o souhru se Safou, tak není co řešit, spíš občas šikanuje Miňonka Safu. Před 14 dny jí nafackovala a donutila jí odejít ode mě z postele. Je to taky potvora :-D
Takže můžete být bez obav, má se jak v bavlnce ... 

 

img_20190305_205136.jpg5.3.2019
Dobrý den,
Miňonka se má skvěle, stále pokračuje v tom, v čem započala, když jsme si jí vzali a to ve válení se, mazlení, spaní a jídle. Akorát hejbat se moc nechce. :-) Má se jako prase v žitě :-).  Myslím, že opravdu dobře ... Jsem o tom přesvedčená. Spává téměř výhradně s dcerou na posteli u stropu, sama se naučila na ní vlézt a slézt už před dlouhou dobou, chybějící pacina není problém .... A to k ní nejsou schody, ale žebřík. Tam to fakt miluje. Dokáže tam ležet půl dne i víc. Safa se od ní naučila ťapkat a víc příst. Akorát jí teda chybí, aby s ní Mimoněk blbla, ona je temperament a chtěla by, aby s ní mohla řádit. No bohužel. Miňonka si jí vždy zpacifikuje. Je tu veselo. Kdyby to šlo, pořídila bych Safě ještě parťáka na blbnutí. Ale nejde to, Míňa potřebuje jen člověka, ne kočku... To jí stačí a tohle i má. Posílám i Safu, jsou cca stejně staré, jen Safoun je ďáblík ... Kouká jí to z očí.
Silvie

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Miňonka

(Silvie Mahamidová, 6. 4. 2017 10:19)

Miňonka se má skvěle, úžasně a rychle se adaptovala v novém prostředí, řekla bych, že obratem. Je hodná, nenáročná, mazlivá a vypadá velmi spokojeně. Chodíme spolu po bytě (tedy já chodím a ona mi leží na hrudníku :D ). Jen je ještě problém s mou první kočkou Safou. Tak nějak špatně přijímá konkurenci. Ale tohle se snad brzy poddá. Zdravíme z Brna

Třínožky

(vk, 3. 4. 2017 17:20)

Mourovaté třínožky jsou prima!
Dokonce jsem o tom nedávno napsal i báseň.

MICHONNET:
nemá ocas, nemá nohu –
přece je tu na ozdobu
mourovatý kožíšek
v posteli má pelíšek

:-)

Re: Třínožky

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 4. 2017 21:28)

Pane Viléme,moc Vás zdravím a moc díky za pěknou báseň,jste úžasný!Pozdrav všem ve Vašem krásném domečku plném lásky k němé tváři.
Daniela se svou kočkopartou,Milotice

hodně štestíčka

(DANIELA SE SVOU MAXIKOČKOPARTOU, 2. 4. 2017 21:18)

miloučká Miňonko,určitě jsi se dostala k hodným lidem a ti se postarají abys měla už jen krásný život,kočičko.Moc ti ho přejeme!