Jdi na obsah Jdi na menu
 


Molinka

16. 4. 2016

molinka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Molinka byla se svou sestřičkou Claudinkou nalezena u Domova důchodců ve Strážnici, někdo je tam jako koťata odložil.
Molinka - černá kočička je mazlivé povahy, nebojí se dětí a ráda dovádí  skopičiny se sestřičkou Claudinkou, honí se  navzájem  a také spolu rády spinkají. Bylo by úžasné, kdyby mohly do nového domova spolu. Není vhodná jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Molinka umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Molinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

16.4.2016
Hezký podvečer,
tak jsem se konečně dostala k počítači a ke zprávě o našem novém přírůstku :-)
Když jsme přijeli domů, nechala jsem ji zatím jen v předsíni a s otevřenou koupelnou, aby si pomaličku zvykala na nové prostředí. Měla k dispozici pelíček, vodu , krmení a toaletu, ale bohužel až doteď nic nespapkala, ani na toaletě nebyla. Dělám si starosti, ale prý je to v takovéto situaci běžné, tak uvidíme, co zítra. Když jsme si ji vzali do náruče, tak krásně vrněla a mazlila se. Pak se utíkala schovat do botníku, ale když jsem ji odtud vytáhla, opět se mazlila.
Po cca 1,5 hod jsme pokročili v tom, že jsem jí představila nového spolubydlícího Charlieho. Otevřeli jsme dveře do obývacího pokoje a ten už byl připravený za dveřmi :-) Přišla k němu, dala mu pusinku a pokračovala ve zkoumání pokoje. Charlie zůstal jak opařený a takového pankáče, který se mu udělal na zádech z chlupů jsem u něj ještě neviděla, nemluvě o naježeném ocase, který vypadal jako vypraný v perwolu :-) pak se schovala pod gauč a byla tam skoro 2 hodiny. Když jsem ji odtud vytáhla a pomazlili jsme se, začala si hrát s Charlieho myšičkama a hračkama, kutálela si kuličky a Charlie ji se zájmem pozoroval. Pak se přidal a já s nadšením sledovala, jak se očuchávali a občas si dali pusinku, pak se navzájem schovávali a přeskakovali přes sebe a běhali po célém obýváku :-) ani jednou jsem je neslyšela zavrčet. Charlie jako by ožil a věnoval se jen a jen jí, vůbec se za mnou nešel ani pomazlit, chápu, že je to pro něj velká změna, ale jsem přesvědčená, že k lepšímu. Chiquita mu zpestří chvíle, kdy jsme v práci, aby nebyl tak sám a zdá se, že si spolu rozumí. Akorát jsme zjistili, že máme malý problém, jsou si tak podobní, že jsme si je začali plést :-))) Před chvílí se oba poumývali a teď v tuto chvíli spinká Chiquita v pelíšku a Charlie sedí vedle pelíšku a hlídá ji, mám z toho kásnou fotku, zítra určitě nějaké pošlu, jak je stáhneme do počítače.
Jen si stále dělám starosti o její černobílou sestřičku :-( tak moc mě trápí, že jsem je rozdělila a moc bych přála Claudince, aby si našla také skvělý a milující domov a spoustu kamarádů. Aby nezůstala sama a nesmutnila, když byla zvyklá žít ve společnosti jiných kočiček. Věřím, že jí najdete ten nejlepší domov, jako všem ostatním, budu držet palečky!!
Děkuji Vám za vše a zítra se opět ozvu s novými zprávami a tentokrát i s fotkama :-)
S přátelským pozdravem,
Jana K.

Poznámka - Claudinka už také má svůj domov!

17.4.2016
Dobrý večer,
v příloze Vám zasílám slíbené fotky jak ze včerejška, tak něco i z dneška :o) Posílám je raději nadvakrát, aby se to dalo odeslat. Jinak první noc byla trošku náročnější, protože se
molinka300.jpgChiquita kolem třetí probudila a začala moc mňaukat, ale nebylo to ani hladem, nebo nedostatkem mazlení, ale podle všeho jí to teprve došlo a začalo se jí stýskat, podle všeho jí chyběla sestřička, protože pořád něco hledala a když jsem ji přinesla přenosku, tak tam chvíli i usnula a nechtěla ven, Charlie byl zmatený, nevěděl, jak jí pomoct a my také ... naštěstí kolem páté pak usnula a ráno jsem se probudila a spali mi oba v nohách na posteli :o) dneska skoro celý den prospali a pak zase lítali jako čerti a honili se, udělali si z bytu street parkour - zjistili jsme, že máme asi malý byt :o)) dneska i papkala a na toaletě už byla včera večer. Uvidíme, jaká bude dnešní noc, ale zatím je vše v pohodě, teď jsou zrovna všichni v koupelně a dívají se, jak se můj přítel koupe :o)) snad si brzy zvykne a už nebude tolik tesknit, ale chápu to, má tady jen nás a jednoho kocourka, doma jich bylo více a měla svoji sestřičku ... doufám, že ta přečkala noc v lepším stavu ... stále na ni musím myslet a moc Vám děkuji za zprávy o ní ... Zítra  je čeká provní den, kdy budou spolu sami až do odpoledne ... tak držte palečky :o)
Přeji Vám příjemný večer, Jana K.

26.4.2016
Dobrý den,
děkuji Vám moc za doporučení toho obojku. Je to velká změna a hlavně k lepšímu :-) ... s Charliem jsou nerozluční kamarádi, blbnou spolu, škádlí se a mazlí :-) už v noci skoro vůbec nepláče. Pláč teď vystřídalo dovádění a bourání bytu :-) Dokonce se naučila podle Charlieho i aportovat :-) Nafotili jsme nějaké fotečky a natočili videa.

Toto video nenechá nikoho na pochybách - ti dva jsou kamarádi ...

 

5.9.2016
Dobrý den, Lucie,
omlouvám se, že už jsem se dlouho neozvala, ale čekala jsem až budu mít nějaké fotečky, abyste to vše viděla na vlastní oči :-) doma s Charliem a Chiquitou-Molinkou prostě všechno klape dokonale :-) Jen nemám moc času fotit a je to škoda, některé momentky by se Vám líbily :-) Obzvláště ty, kde Charlie hrozně rád Chiquitu opečovává a olizuje ji a
moli350.jpgstará se o ni, aby jí nic nechybělo. Dokonce ji nechá první napapkat, i když teda mají dvě misky (Chiquita si ráda vybírá a přebíhá z misky do misky) než se do toho pustí sám :-) koupili jsme jim i fontánku na vodu, tak mají obrovskou radost z toho, když jim tam hodíme led a můžou ho nahánět :-) ... a nejúžasnější je u nich spolupráce při aportování :-) rádi honí skákací kuličky a myšičky a nosí mi je zpátky do ruky a předhání se, kdo ji komu donese, takže si to navzájem berou a honí se :-)
V příloze Vám zasílám pár starších foteček, co jsem dnes stáhla z foťáku .... občas si je brávám s sebou na terasu, aby se mohli vyhřívat na sluníčku, také jsem jim tam nasadila trávu, takže je vlastně vodím občas "na pastvu" :o)
Za zprávu o její sestřičce Claudince moc děkuji, jsem tak ráda, že také našla milující rodinu! :-)
Mějte se moc hezky a přeji vám i všem vaším kočičkám krásný den! :-)
S přátelským pozdravem.
Jana K.

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jedním slovem-NÁDHERA!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 26. 4. 2016 16:47)

Gratulujeme k tak nádherným kočenám-hodně štěstí a zdraví všem u vás doma.