Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mopinka

5. 9. 2013

mopinka.jpgKočka, nar. 5/2013

Mopinka je jednou ze šesti koťat, která někdo vyhodil u Josefovských sklepů. V zimním období, kdy tam chodí lidé málo nebo vůbec, by nepřežila. Postoj tamních lidí, že se tam koťata "nějak uchytí" je opravdu smutný.
Mopinka je velice mazlivá a zvídavá kočička. U všeho musí být a všechno kontrolovat. Pro svou velice důvěřivou a naprosto bezstarostnou a nebojácnou povahu je vhodná pouze do
bytu, jako společnice ke kočce nebo pejskovi. 5.9.2013 byla Mopinka umístěna do Havířova, do bytu ke kocourkovi.

Fotky Mopinky najdete zde.
 

Zprávy z nového domova:

8.9.2013
Dobrý den, Mopinka je v pořádku. Je to malý čertík, se kterým to pěkně šije, ale umí být i hodňoučká. Pořád se chce nosit a mazlit. První den moc nepapkala, ale teď už je to úplně jinak. Sbaští všechno, na co příjde, paštičky, masíčko, granulky i pamlsky, ale k těm zatím nemá moc důvěru. Největšímy hračkami jsou šňůrky, tkaničky, zipy a všechno, co nedrží naprosto pevně. S pejskem i kocourem si pomaličku zvykají, občas vedle sebe omylem usnou a to je všechno v pořádku do probuzení, kdy jeden z dlouhodobých obyvatelů našeho bytu většinou dostane průplesk. Nejvíce se Mopinka skamarádila s andulkou. Sedí u klece i hodinu, pozuruje ji, ani se nehne a andulka jí povídá :-) ten zobáček ani na chvíli nezastaví. Mopi se ihned stala plnohodnotným členem naší rodiny a její pelíšek v posteli jí nadmíru vyhovuje.
 
21.9.2013
Dobrý den,
Mopinka je opravdu neskutečný mazel a využívá k tomu opravdu každého. Dostala i našeho Tobbyho!! Je super!! 

12.5.2014
Vaše bývalá obyvatelka Mopinka zdraví z Havířova i se svým kamarádem Mateem.
Foto.

28.10.2014
Mopinka vás zdraví z Havířova od notebooku...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ta je...

(jorga, 4. 11. 2014 13:58)

...nádherná....!:)

ta je...

(jorga, 4. 11. 2014 13:58)

...nádherná....!:)

Mopinka je krasavice!

(Daniela, 13. 5. 2014 20:56)

Mopinka vyrostla do krásy,jak se dalo předpokládat-gratuluji a to nejen k tak pěkné kočičce,ale také k fašákovi kocourkovi Matíkovi-věřím,že si navzájem děláte samou radost a to je dobře!
Moc vás zdraví Daniela se svou kočkopartou

Mopinka je, a bude kráska!

(Daniela, 29. 9. 2013 13:52)

Mopinka je opravdu velice nádherná kočičí krasavice,má něco z mainské kočky a ty jsou luxusky!Mopinko,měj se Ty, i Tvoje rodinka co nejkrásněji!
Zdraví všechny kočičí sedmičlenná parta z Milotic u Kyjova