Jdi na obsah Jdi na menu
 


Morgen

21. 9. 2017

morgen351.jpgKocour, nar. 5/2017
Umistění:
depozitum Hodonín II.

Morgen - kocourek byl nalezen hladový u ubytovny na Pančavě v Hodoníně. 21.9.2017 Morgen byl umístěn do Břeclavi, ke dvěma kočičkám.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

23.9.2017
Dobrý den,
ve čtvrtek večer jsme si s přítelem odvezli z Hodonína od paní Tomalové kocurka Morgena. Jeli jsme jen kousek do Břeclavi a celou cestu v přepravce řádil jak černá ruka. Podle toho dostal jméno Maximus - Max ( to je z filmu Gladiátor).
Jen opustil přepravku, stal se z něho mazlík roku. Vrní, že je to slyšet přes celý byt. Zatím bydlí převážně v ložnici a pomalu ho seznamujeme s ostatními členy domácnosti. Starší kočička Milča zatím syčí a mladší Flora jen kouká a asi neví co si myslet a Max tomu je to všechno jedno. Hraje si, pořád se něcím cpe a neustíle se chce nosit v náruči (to je přítelova práce,teď je nosič na plný úvazek, zatím nosil jen Floru). Fotky pošlema asi zítra.
Pěkný den, Oldřiška

 

morgen.jpg15.10.2017
Dobrý den,
už to bude 3 týdny co jsme si s přítelem odvezli z Hodonína kocourka Maxe (v útulku Morgena).
Je  to zatíčko,je hodný, trošku nenažraný a hodně rád si hraje s  Florou. Flora ho ze začátku hodně ignorovala, ale to už je pryč. Co se nastačil naučit sám, to ho doučila. Koupili jsem ještě jeden strom, aby měli kde divočit. Maxík si nejraději hraje s hračkami, které mám koupené na Vašich bazárcích. A Milča už ho vzala taky na milost, takže je vše v pořádku. Přítel je z Maxíka nadšený, říka mu kočkopes. Nebojí se vody, všechno nosí v tlamě, aportuje hračky. Mě se na něm líbí, že je to mazlík umazlený a velký krasavec a vydává zvláštní zvuk, něco jako vrkání. Posílám i nějaké fotky z nového domova.
S pozdravem Olina z Břeclavi 

 

fotografie1043.jpg4.3.2018
Maxe máme od 21.10.2017 a je super.
V lednu byl na kastraci. Hodně a rád jí, zatím je pořád hubený, ale snad se to zlepší. Je to malý provokatér, ničeho se nebojí, jinak mazlíček největší. Rád se češe a  nosí na zádech jako šála. Větší kamarád je s barevnou kočičkou Florou. S druhou kočičkou Milčou se tolerují, je jí už 8 let a  Max je občas jak z divokých vajec.
S pozdravem
Olča a Milan, Břeclav

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nádhera!

(DANIELA SE SVOU KOČKOPARTOU, 9. 3. 2018 9:11)

Krásní kočičáčkové!A ta barevná Flórka je opravdu div přírody,ale luxusní!!!!!.Oba jsou nádherní,jen tak dál.