Jdi na obsah Jdi na menu
 


Murin a Čiko 04

28. 11. 2015

murin270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Murin je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Je to hravé a zvídavé kotě a v novém domově potřebuje parťáka. Nevhodný jako jedináček. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Murin umístěn spolu s Čikem do Brna, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

 

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Čiko je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Čiko je hravé a zvídavé kotě a v novém domově potřebuje parťáka.
ciko.jpg28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Čiko umístěn spolu s Murinem do Brna, do domku se zahrádkou.


Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

29.11.2015
Dobrý večer,
kocourci byli včera zalezlí, přes noc se nažrali a prozkoumali vše kolem a už objevují zbytek domu. Jsou neuvěřitelně hraví a mazliví. Už mají za sebou seznámení s kočkou, byli na ni dost zvědaví. Kočka na ně chvíli syčela a pak je jen pozorovala. Teď kočka trucuje a kluci řádí. Myslím, že se pomalu sžíváme. Zítra pošlu fotky.
Kateřina

30.11.2015
Dobry vecer,
posilam nějaké fotky kocicaku, postupně si na sebe vsichni zvykáme. Naše kočička Velma na ne stále syčí, tak je seznamujeme postupně ( kocka se snaží ukazat, ze je lepsi než vetřelci a v noci nam přinesla dokonce do ložnice živou myš - poprvé ve svém tříletém životě :-) Jinak jsou kluci v pohodě, chodí se mazlit, jsou zvědaví a musi asistovat u všech cinnosti...zatim vše, zase se ozvu.
Katka

13.12.2015
Dobrý večer,
Jdu vam napsat, jak se mají kocourci Čiko a Murin. Řekla bych, že výborně. Čiko se ted jmenuje Moris Mýval a Murín je Márty Mourek. Kluci se zabydleli dokonale, to co nám předvádějí, je lepší než kino a televize. U všeho musí byt, všechno je zajímá. Úplně je fascinuje voda, jakmile je někdo ve vaně, je jasný že tam nemůže byt sám,  kocouři sedí na okraji a pozorují.
S kočičkou se vztahy vyvinuly tak, ze spolu už vydrží v jedné místnosti. Moris se za ní neustále chodi seznamovat, ta na něj zasyčí, občas propleskne, ale už před ním neutíká. ..a za chvíli to Moris zkusí zas.
Jsou neskutečne zvědaví, hraví, umazlení, přesně takové kočičky jsme potřebovali :)
Krásný třetí adventní večer !
Holky Nadenickovy

21.12.2015
Naši frajeři už chodí ven, v sobotu mi vyběhli pod nohama na terasu a zahradu a objevili nový rozměr, takže teď hoši obcházejí terasu, keře a stromy kolem a zahradu (je oplocená). Jsou jak v transu, neustále běhají ven a dovnitř, jako by se toho nemohli nabažit. Moris nosí v kožichu jehličí, hlínu, trávu, vše mi pečlivě zanechá na sedačce a jde se ven zaprasit zase :-)  V mezidobí, pokud nestojí u nějakých dvěří a nechtějí ven nebo dovnitř, jsou z té divočiny tak utahaní, že jen spí, žerou nebo si čistí kožich. Jsou jak děti na pouti. Jsou kouzelní. Mezi svátky pošlu nějaké fotky, teď trošku chybí čas. Mějte se krásně!
Katka

13.1.2016
Dobrý den,
Jsme moc rádi že Aničce se daří dobře a má za sebou úspěšnou kastraci. Doufáme že se dobře zotavuje! Prohlíželi jsme fotky a bude to nadherna kočičí dáma.
Posílám par fotek od nás. Fotky, na které frajeři leží zcela vyřízení na gauči,  je po prvním dni, kdy začali chodit ven, byli úplne hotovi :-)
Pak posílám nějakého kocoura v botách a další momentky.
Hoši se mají výborne, už pochopili k cemu slouží kočičí dvířka, docela dlouho si vystačili s tim, že jeden uměl chodit ven a druhy dovnitř, takže jsme stále běhali a pouštěli kočky dovnitř / ven :-) ale už na to přišli a užívají si svobodného pohybu.
Mějte se krasne, zase se ozveme!
Katka a kocouři!

ciko350.jpg

 

 

 

Fotky  Murina a Čika z nového domova zde.

 

 

20.3.2016
Zatoulal se nam Moris (Čiko), v tom jarním počasí se kocouři s kockou uz cpou ven, doufáme ze se brzo objeví....
Katka

24.3.2016
Dobry den,
bohuzel, stále neni, uz je to tyden... :-(

25.3.2016
Dobry den,
hledali jsme ho, vsichni se sousedama se zde známe, většina ze sousedů ma sama kočky, diky tomu ted taky pomerne přesně víme kam chodí Marty vyzirat misky ostatním kočkám. Za domy zde uz zacina les, pole, proste netušíme co se mohlo stát. Jsme z toho vsichni špatní ... Dam urcite vedet.
Katka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Klukům,hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 11. 2015 18:45)

Kluci,mějte se krásně,buďte na sebe opatrní a žijte dlouho a zdravě!