Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natálka alias Sovička

24. 11. 2013

natalka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 12/2012

Kočičku našla paní Natálie na sídlišti ve Skalici. Původně si kočičku chtěla nechat doma,ale jelikož měla půlroční miminko a bydlí v garsonce obrátila se na nás. Kočička se zprvu trošku bála. Dostala jméno po své nálezkyni Natálka, ale v depozitu se ujalo jméno Sovička, jelikož její velké očička vypadají přesně jako u sovy. Je moc zvídavá, všechno ráda prozkoumává a ráda si hraje s ostatními kočičkami. Je tak trochu i divoška hnedka jak začne hrát na honěnou je jako malá formulka...jen ten její ocásek se mihne a je fuč. A když na Vás kouká těma velkýma očkama prominete jí úplně všechno. 23.11.2013  na 1.umísťovací výstavě v Brně našla svůj nový domov a byla  umístěna  bytu v Brně jako jedináček, kde jí budou dělat společnost rybička a had a hlavně milující holčička. 

Fotky Natálky najdete zde.

Děkujeme Jarmile Teturové a kočičkám Kátě a Klingerovi, že ji po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

25.11.2013
SMS zpráva:
Dobrý večer, Natálce se daří dobře, papá, pije, chodí na svůj záchodek. Našla si místečko na odpočinek na taburetu u sedačky. Vypadá spokojeně a my taky :-)
Děkujeme, pěkný večer J.

8.7.2015
Dobrý den,
před více než rokem a půl jsme si u Vás pořídili kočičku jménem Natálka alias sovička. Myslíme, že je u nás velmi spokojená. Když jezdíme na chalupu, tak jezdí s námi. Do přepravky se ji nikdy moc nechce, ale potom lítá celý den po venku a je spokojená. V noci si najde místečko v postýlce nebo na poličce u okna. J.

n.jpg17.8.2022
Dobrý den,
po pár letech se Vám chceme ozvat ohledně kočičky Natálky, kterou jsme si pořídili 23.11.2013 na umísťovací výstavě (podotýkám, že úplnou náhodou a dodnes nechápu, jak mi Natálku rodiče dovolili).
Řekla bych, že se u nás má báječně. Stále s námi jezdí na chalupu, kde si pečlivě hlídá své území. Čím je starší, tím je větší mazel a pohodářka. Vyrůstáme spolu. Je miláčkem celé rodiny a pořád se na ni všichni ptají. Z cizích lidí má strach a schovává se před nimi, což nám tedy vůbec nevadí, aspoň se nelísá ke všem a je věrná svojí rodině. Letos oslaví 10. narozeniny. Dělá nám velkou radost.
Přejeme útulku, aby se Vám dařilo, těšíme se na další kalendáře a moc děkujeme za tak úžasnou kočičku!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ze stejné výstavy

(Rrenata Žaludová, 22. 8. 2022 17:14)

jsem si tehdy odvezla svého kocourka Franka. Jeho úkolem bylo dělat společnost kočičce Sally a mazlit se se mnou. Letos v červenci oslavil desáté narozeniny!

poděkování

(Daniela, 25. 11. 2013 20:45)

a přání všeho nejlepšího Natálce i celé její nové rodině.Hodně šťastných let!!!!
Daniela se svou kočičí partou