Jdi na obsah Jdi na menu
 


Niki a Koblížek 03

24. 2. 2019

niki-rajce.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně. Koťata jsou navíc nemocná a tak jsme je přijali, dvě do depozita v Hodoníně a čtyři do Mikulčic. Budeme se těšit, že z těchto dětí nevyrostou lhostejní dospělí, podobní jako ti, kteří koťata na cvičáku odložili. V Mikulčicích jasou dva mourovatí kocourci jsou Mireček a Mareček, mourovatá kočička je Niki, bílomourka Daisy. V Hodoníně II. kocourek s delší srstí je Denis a druhý je Derek. 22.10.2018 - Niki je zdravá, hravá, mazlivá kočička a těší se do nového domova.  24.2.2019 - Niki byla spolu s Koblížkem umístěna do Tišnova, do domku, kde na ně čekají tři psí kamarádi. V roce 2020 přišla zpráva, že Niki nepřišla domů a nepodařilo se zjistit, co se stalo.

Další fotky zde.

Niki byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Monika Sopuchová a kočičáci Jiřinka, Roneček, Rozárka, Mikeš a pejsek Barunka. Děkujeme!

imgp8637.jpgKocour, kastrovaný,  nar. 5/2018
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

15.7.2018 - Koťata Koblížek a Amálka byla nalezena na poli v Mikulčicích, je jisté, že je sem někdo vyvezl, aby se jich zbavil. 16.8.2018 - Koblížek je zdravý, očkovaný a může do nového domova.
7.2.2019 - Koblížek je úžasný kocourek, který je přímo závislý na mazlení! Je při tom velmi něžný, nepoužívá drápky a dovede vás obejmout kolem krku a přitulit se. Miluje nejen lidi, ale i své kočičí kamarády o které pečuje, olizuje je a rád s nimi spinká. Nevhodný jako jedináček.
24.2.2019 - Koblížek byl spolu s Niki umístěn do Tišnova, do domku, kde na ně čekají tři psí kamarádi.

Další fotky zde.

Koblížek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Mgr. Ľubica Kulyková s Veronikou, kočičáci Schery, Čiky, Maxík a pejsek Pupík. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

20190228_183815.jpg3.3.2019
Dobrý den,
Niki a Koblížek už si hodně zvykli, od začátku dobře jí a našli si "svoje" místa na spaní. Spolu si hrají málokdy, spíš s námi. Teď po týdnu je začínám zvykat na naše 3 psy, kočičky si ot o samy řekly, doma na sebe vidí, ale oddělují je skleněmé dveře. Ven je ještě samozřejmě nepouštíme.
Jsou moc milé, výborně socializované, čistotné a jsme rádi, že je máme.. Udělaly na nás dojem jejich původní domovy v MIkulčicích - kočky tam působily hodně spokojeně.
Zdravím vás, J.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář