Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nikos

12. 3. 2016

nikos350.jpgKocour, nar. 6/2015

Nikos je černý kocourek, byl nalezen se svými sourozenci - Rozitou a Noelem. Koťata byla v krabici odložena v lokalitě Nesyt v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky. Má hebounkou srst a je to takový malý, mazlivý medvídek. Ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka. Nevhodný jako jedináček. 12.3.2016 Nikos byl umístěn do Mělčan - Brno venkov, do domku ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Nikos byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

12.3.2016
Dobry vecer,
tak Nikoska mame zatim zalezleho pod posteli. Nechavame mu klidek a tajne doufam, ze jak bude vecer klid, tak se osmeli a vyleze. S Alexem probehlo seznameni na 1*. Po ceste byl uplne zlaticko. Jeste jednou moc dekujeme a doufam, ze brzy budeme moci poslat fotecku, jak se ma dobre. Lucie

nikos300.jpg14.3.2016
Dobry vecer,
posilam dalsi info, jak si Nikosek zvyka - zase jsme o kousek dal :-)
Žere, no, ze by ma posezeni sezral konzervu, nebo misku granuli, to ne. Ale dala jsem mu konzervu do jeho "ubikace" a ta snezena byla. Sice to chvili trvalo, ale tu snedl.. Nastesti k zadnemu konfliktu s Alexem nedoslo. Alex dvakrat zasycel a od te doby nic. Chodi za Nikoskem pod postel... Lucie.

 

nikos200.jpg30.3.2016
Dobry vecer!
Nikosek uz je pravoplatnym a rovnocenym clenem nasi smecky :-) a 100% umazlenec :-) Vzorně papá a s Alexem divočí o stošest.
Lucie

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KRASAVEC

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 3. 2016 21:21)

Jsi krásný kocourek,Nikosku,měj se moc krásně u hodných lidiček v novém domově!