Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oskar 09

23. 10. 2019

rohatec-srazeny.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.8.2019 - Dnes jsme přijali kocoura, kterého den před tím srazilo auto, oznamovatelům se ho nedařilo odchytit, až dnes. Viditelná zranění nemá, ale kulhá. Protože je kastrovaný, předpokládáme, že má majitele a hledáme ho, zveřejnili jsme výzvu na FB a informovali obecní úřad. 2.9.2019 - O kocourka se nikdo nepřihlásil a tak mu hledáme domov. Na RTG bylo zjištěno, že zadní nožka byla zlomená, ale zranění už bylo starší a zlomenina špatně srostla. Při následné operaci by se musela kost lámat a spojovat šrouby a i tak by výsledek byl nejistý, proto se od operace upustilo. Oskar sice kulhá, ale bolesti nemá, běhá, vyleze na škrabadlo. Z velké skupiny koček je nervózní, ale jednoho kamaráda mít určitě může.  Vhodný spíše do domku se zahradou. 23.10.2019 - Dnes Oskar odjel do nového domova, do Svatobořic, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem babičky, které odešel Picasso do kočičího nebe.

Další fotky zde.

Oskar byl adoptován na dálku - podporovali ho Pavla a Libor Adamíkovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

oskar3.jpg23.10.2019, první den:
Dobry den,
posilam par fotecek z prvnich chvilek Oskarka v novem domove. Jsme z nej vsichni paf :-) ... je tak neskutecne omazleny a jak cucá ty prsty! :-) V rychlosti prosmejdil vsechny mistnosti a pak se vyvalil na kreslo jakoby tam uz bydlel nejaky cas. Je uuuzasny a bude babicce skvelym spolecnikem. Moc dekujeme za tak milou kocici dusicku a pristi tyden podane dalsi zpravy jak se mu dari.

o3.jpg22.11.2019
Zdravime vsechny kocicky,
a po delsi dobe posilame zpravu jak se dari Bertikovi alias Oskarovi, v novem domově. Bertik se neuveritelne rychle zabydlel a myslim, ze se uz s babickou celkem szili a delaji si navzajem radost. :-) Z Bertika se vyklubal velky lovec mysi... z cehoz ale babicka moc radost nema, i kdyz by mela mit, protoze se odjakziva mysi strasne boji. Tak 14 dnu zpet pustila Bertika ze dvorku domu a nevsimla si, ze si s sebou nese mys... a ten se s ni prisel pochlubit az do obyvaku a tam ji honil pod vsude mozne, :-) no babi z toho mela malem infarkt. Je to milacek vsech. A kazda navsteva u babicky je diky nemu rozverna a plna zabavy, protoze dela srandovni kousky. Posilame foto a prejeme krasny den.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář