Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pinďa 02

9. 8. 2023

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.12.2022 - Oznamovatel z Veselí nad Moravou nahlásil, že se mu na zahradě objevilo kotě. Domnívá se, že mu ho tam někdo vhodil, protože ví, že má své kastrované kočky a krmí kočky v okolí. Je to asi 3,5 měsíce starý kocourek, dostal jméno Pinďa. 8.8.2023 - Pinďa je nádherný kocourek, nekonečné mazlivý a důvěřivý. Také zvědavý, přátelský, hravý. Prostě Pinďa. Hledá domov u kočičího kamaráda. 9.8.2023 - Pinďa dnes odjel do nového domova, do Vřesovic, do domku se zahradou, kde ho čekají kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Pinďa byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívali Dana a Lubomír Klečkovi a kočka Jozefína z Mimoně. Děkujeme!

Pinďa byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

24.10.2023
Dobré ránko. Srdečně Vás zdravím.
Jak se má Pinďa - Pinďa můj milovaný kocourek už se doma v pokoji moc nezdržuje, když svítí slunko, tak lehává na střeše šopy, je veliký myšilov. Na zavolání vždycky přiběhne, až dnes ráno kolem 7.hod nepřišel, opozdil se o půl hodiny, já jsem na něho čekala v posteli, tak jsem ho pořádně pomuchlovala. Dlouze se umýval i kočenka Josefína, černošedá Čertina, navzájem se umývali i spolu pohráli. Pak šel teprve jíst, tzn. že asi měl na snídani myš, protože na noc jim chystám jídlo a bývá z většiny sežraný k ránu. Teď říká manžel, že přišel do kuchyně a zase se nacpává. Dcera má přijet o víkendu, tak ji poprosím, aby ho vyfotila a pošle Vám fotky. Já už mám jen tel. tlačítkový, starý. Teď mně přešel před PC a zůstal na parapetu a dívá se z okna. Už jsou rána chladnější, tak dnes už bude asi odpočívat doma a věřím tomu, že až bude opravdu zima, že je budu mít na vyhřátých parapetech a radiátorech skoro furt doma. Granule ne a ne jíst, tak mu ty granule EUKUNUBA namáčím a s paštičkou to má rád + konzervy. Taky ho budu pak moct častěji chovat, tak jak to bylo ze začátku. Ale stal se z něj venkovní kocour a tam je víc šťastný než v domě. Kocůrek Mimino stále stejně, nějak se naštěstí ignorují, dokáží jíst vedle sebe a to je bezva.
Mějte se moc hezky, Vám i všem kočenkám a kocůrkom přeji hodně zdraví! G.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář